Najprv provokujúc v róbe, potom ako študentka v rifliach: Marceau je ako zázrak prírody

O povestnom šarme a kráse francúzskych žien sa píše pomerne často, ale ak pre ne zvoliť nejakú ambasádorku, azda niet lepšej ako herečka Sophie Marceau. Okrem šarmu a krásy však zjavne dostala do vienka aj priam "zázračné" gény.

09.07.2021 00:00
France Cannes 2021 Everything Went Fine Photo Call Foto: ,
Herečka Sophie Marceau pri fototermíne k filmu 'Everything Went Fine' na filmovom festivale v Cannes.
debata

Na filmovom festivale v Cannes sa slávna francúzska kráska objavila pri uvedení najnovšieho filmu režiséra Francoisa Ozona – snímky Everything went well, v ktorej si zahrala jednu z hlavných úloh. To, čo však fascinovalo médiá a verejnosť viac ako samotný film, bola Marceauovej krása. Akoby sa jej ani nedotýkal vek.

V stredu večer sa uskutočnila pred festivalovým kinom veľká premiéra, na ktorej sa Marceau objavila v šatách Valentino Haute Couture. Bielo-čierny model obkreslil jej ženské krivky a dokonca jemná látka odhaľovala (možno až príliš viditeľne) obrysy poprsia. Internet šalel a vlastne právom. Sophie totiž vyzerala naozaj výnimočne dobre.

Herečka Sophie Marceau pri fototermíne k filmu...
Zľava: Herečka Sophie Marceau, herec Andre...
+6Herečka Sophie Marceau pri fototermíne k filmu...

Na druhý deň, len o pár hodín neskôr sa potom zástupcovia filmu stretli so zástupcami médií na tradičnom fototermíne pri pobrežnom lide. A tam Sophie bodovala s nenútenou mladistvou eleganciou študentky v kombinácii džínsov, bielej blúzky s aplikáciami a čiernych reminekových sandálikov. Naozaj len málokto by tipoval, že táto bývalá manželka herca Christophera Lamberta oslávila 54 rokov a čoskoro bude sfukovať sviečky na torte pri poljubileu.

zväčšiť Zľava: Herečka Sophie Marceau, herec Andre... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
France Cannes 2021 Everything Went Fine Photo Call Zľava: Herečka Sophie Marceau, herec Andre Dussollier a herečka Geraldine Pailhas predstavili film Everything Went Fine.

Aký recept vlastne má niekdajší sexidol, ktorý už v polovici 80-tych rokov motal hlavy mužom (aj ženám) aj v bývalom Československu, sa môžeme len dohadovať. Jedno je však isté – o vizáž francúzskej divy sa v Cannes postarala značka Christian Dior. A nepochybne aj tím tých najväčších profesionálov, ktorí dokážu v dnešnej dobe zázraky.

France Cannes 2021 Everything Went Fine Red Carpet Čítajte viac Sophie Marceau kráľovnou Cannes, v 54 rokoch vyzerá božsky! Bodovala aj Herzigová
Nemecká topmodelka Lorena Rae v kreácii Elie...
Modelka Eva Herzigová v kreácii Alberta...
+15Nemecká herečka Iris Berben v kreácii Oscar de...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Cannes #recept #mladosť #Sophie Marceau

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...