Slávne mamy aj ich známe dcéry - vedeli ste, že tieto ženy spája pokrvné puto?

Tomu sa povie rodinná atmosféra - na filmovom festivale v Cannes sa objavili hneď dve rodinné dvojice, ktoré majú blízky k filmovému umeniu. A spoločne aj predstavili filmové novinky.

09.07.2021 13:30
France Cannes 2021 Jane By Charlotte Photo Call Foto: ,
Jane Birkin a jej dcéra Charlotte Gainsbourg majú spoločný vrúcny vzťah.
debata

Dokument Jane by Charlotte, tak znie názov projektu, ktorý vytvorila francúzska herečka a speváčka Charlotte Gainsbourg na počesť svojej mamy, slávnej ikony 70-tych rokov Jane Birkinovej. Áno, je to presne tá Jane Birkin, na počesť ktorej kedysi vznikla slávna kabelka z dielne Hermés – dnes absolútny kult módneho sveta. A tá istá Birkin, ktorej Serge Gainsbourg (mimochodom, otec Charlotte) spieval skladbu Je t'aime (Ľubim ťa).

Jane Birkin a jej dcéra Charlotte Gainsbourg...
Jane Birkin s dcérou Charlotte Gainsbourgovou...
+2Herečka, speváčka a umelkyňa Jane Birkin...

Slávna dcéra s rovnako slávnou mamou sa pred fotografov postavili už v stredu večer na slávnostnom premietaní, aby sa následne s médiami stretli aj o deň neskôr – na lide pri fototermíne. Chémia matky a dcéry bola plná radosti, dobrej nálady a smiechu – zdá sa, že obe si naozaj spolu dobre rozumejú. A obe sú tiež synonymom francúzskeho šarmu a nenútenosti.

zväčšiť Herečka Honor Swinton Byrne a jej mama -... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
France Cannes 2021 The Souvenir- Part II Photo Call Herečka Honor Swinton Byrne a jej mama - herečka Tilda Swinton predstavili film The Souvenir- Part II.

Britské korene reprezentovala v Cannes slávna Tilda Swinton, držiteľka Oscara, ktorá na festival dorazila s dcérou Honor Byrne. Táto rodinná dvojica mala na Francúzskej riviére tiež pracovné povinnosti – predstavenie filmu The Souvenir _ Part II.

Swinton odetá v kreácii Chanel Haute Couture bola neprehliadnuteľná, ale tiež zostala verná svojmu typicky „ľadovému“ výrazu. Po jej boku sa občas jemne usmievala mladá a prekvapivo zvodná Honor.

Leonie Hanne pózuje fotografom v kreácii Tony...
Modelka Soo Joo Park v šatách z dielne značky...
+16Herečka Camille Cottin pózuje fotografom v...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #dcéra #Cannes #Tilda Swinton #mama #Charlotte Gainsbourg #Jane Birkin

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...