Lesbická dráma z kláštora ovládla Cannes: Premiéru jej hrdinka aj krásna Kunakey

Už pár mesiacov pred samotným štartom festivalu v Cannes sa hovorilo o novom filme Paula Verhoevena ako o poriadne provokatívnom a šokujúcom. Či to tak je, sa mohli prví diváci presvedčiť v piatok.

10.07.2021 06:30
Modelka Tina Kunakey bola neprehliadnuteľná v... Foto: ,
Modelka Tina Kunakey bola neprehliadnuteľná v kreácii Valentino Haute Couture.
debata (13)

Slávny holandský režisér, autor Základného inštinktu, ale aj drámy Elle, priniesol do Cannes snímku Benedetta o pôvabnej mladej dedinčanke, ktorá vstupuje do kláštora v toskánskej Pescii ako novicka. V regióne je známa od detstva ako tá, ktorú „navštívil Boh“ a je schopná robiť zázraky. Dopad Benedetty na život v mníšskej komunite je však okamžitý a závažný. Nielen pre jej údajné Bohom vyvolené postavenie, ale najmä vášnivý pomer, ktorý vznikne medzi Benedettou a ďalšou mladou ženou.

Herečka a členka poroty Maggie Gyllenhaal v...
Maeva Coucke prišla na premiéru v šatách Ziad...
+17Prezident medzinárodnej poroty Spike Lee a jeho...

Hlavnú hrdinku vo filme stvárnila známa herečka Virginie Efira, ktorá si na plátne užila niekoľko vášnivých sexuálnych scén. Na červenom koberci si pozornosť užívala a vyzerala naozaj očarujúco – v kreácii Christian Dior Haute Couture pôsobila plavovláska tak trochu ako antická socha. Krása aj fyzická príťažlivosť Efirovej sú jasnými znakmi, že aspoň z istého hľadiska si ju Verhoeven vybral správne.

zväčšiť Režisér Paul Verhoeven s herečkami Virginie... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
France Cannes 2021 Benedetta Red Carpet Režisér Paul Verhoeven s herečkami Virginie Efira (v strede) a Clotilde Courau. Efira má na sebe kreáciu Christian Dior Haute Couture.

Červenému kobercu piatkového večera však dominovala aj ďalšia domáca hviezda – v tomto prípade modelka a celebrita Tina Kunakey, ktorá je v súkromí známa tiež ako manželka herca Vincenta Cassela. Dvadsaťdvaročná Francúzka s africkými koreňmi dorazila v pompéznej fialovej kreácii Valentino Haute Couture a šaty s kapucňou, ktorá zahaľovali jej zvodné krivky, boli atypickou a pritom dokonalou voľbou.

Piatkový slávnostný večer si prišla osobne užiť aj prechádzkou po červenom koberci členka poroty Maggie Gyllenhaal. Americkú herečku obliekol Atelier Versace do kreácii v burgundskej červenej a precízne vyhotovenom korzetovom zvršku.

zväčšiť Herečka a členka poroty Maggie Gyllenhaal v... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
France Cannes 2021 Benedetta Red Carpet Herečka a členka poroty Maggie Gyllenhaal v kreácii Atelier Versace.

Medzi hosťami sa tentoraz objavila aj poľská topmodelka a aktivistka Anja Rubik, ktorá hlasno apeluje na situáciu v rodnom Poľsku a snaží sa pomáhať ženám, ale napríklad aj LGBTQ komunite. Rubik nezostala nič dlžná ani povesti módnej experimentátorky, vzala si na seba šato-overal Saint Laurent, ktorý odhaľoval časť jej tela aj celú nohu.

efira Čítajte viac Sex, mníšky a upálenie zaživa! Novinka tvorcu Základného inštinktu šokuje pred premiérou:

© Autorské práva vyhradené

13 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Cannes #Maggie Gyllenhaal #Paul Verhoeven #Tina Kunakey

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....