Jedna v pánskom obleku, druhá s vlasmi na pár milimetrov! Aj tak sú očarujúco ženské

Od prvého dňa filmového festivalu v Cannes sa na Francúzskej riviére nachádza aj americká topmodelka Bella Hadid. Počas víkendu nechýbala medzi hviezdami slávnostnej večere, ktorú usporiadala značka Dior.

12.07.2021 00:00
Dior Dinner - The 74th Annual Cannes Film Festival Foto:
Herečka a modelka Iris Law na galavečeri značky Dior v Cannes, oblečená v kreácii Dior.
debata

Kráska, ktorú v minulosti vyhlásili za najkrajšiu ženu (a modelku) planéty, sa objavila v sobotu večer na privátnej akcii nabitej domácimi aj medzinárodnými celebritami. Samozrejme, ako to už v jej prípade býva, stala sa stredobodom pozornosti. Nielen pre svoj pôvab, ale aj neortodoxnú módnu voľbu.

Topmodelka Bella Hadid zvolila model z pánskej...
Francúzska herečka Virginie Efira v kreácii...
+6Herečka a modelka Iris Law na galavečeri značky...

Väčšina pozvaných hviezd na akcii sa obliekla do kúskov od hostiteľského módneho domu, no kým dámy zvyčajne stavili na ženské kreácie, Bella Hadid sa objavila pred objektívmi v korzete, ktorý doplnil pánsky oblek z kolekcie Dior Men od Kima Jonesa. Napriek tejto voľbe bola však nesmierne sexy a pôsobila rafinovane aj zvodne.

Platí to však aj pre ďalšiu dcéru zo známej rodiny a so známym priezvieskom (v prípade Belly Hadid je reč o popularite mamy Yolandy Hadidovej a jej účinkovania v šou Skutočné paničky). Prípad číslo 2 sa týka modelky a herečky Iris Lawovej, ktorá je dcérou populárneho britského herca Juda Lawa. Dvadsaťročná Iris dorazila v šatách s koženými strapcami a prvýkrát na verejnosti predviedla aj svoj nový účes – na pár milimetrov zostrihané vlasy odfarbené na blond (viac čítajte aj tu).

Topmodelka Bella Hadid zvolila model z pánskej... Foto: Francois Durand/Getty Images for Dior
CANNES, FRANCE - JULY 10: Bella Hadid attends the Dior dinner during the 74th annual Cannes Film Festival on July 10, 2021 in Cannes, France. (Photo by Francois Durand/Getty Images for Dior) Topmodelka Bella Hadid zvolila model z pánskej kolekcie Dior Men.

Napriek tomu, že mnoho žien má pocit, že bez dlhých vlasov pôsobia ako nežensky, Iris Law je dôkazom, že to vôbec nemusí byť pravda. Kráska s plnými perami a týmto odvážnym lookom vyzerala medzi prítomnými hviezdami ukážkovo. A originálne. Dôvodom, prečo sa Iris ostrihala takmer dohola, je rola v pripravovanom seriáli o histórii kapely Sex Pistols a punkového hnutia.

Medzi ďalšími hosťami boli aj domáce hviezdy ako Melanie Thierry, Virginie Efira či Jeanne Damas, ale aj herec Adrien Brody. Viac foto si pozrite v našej galérii.

France Cannes 2021 Everything Went Fine Photo Call Čítajte viac Najprv provokujúc v róbe, potom ako študentka v rifliach: Marceau je ako zázrak prírody

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #Dior #večera #ženskosť #Bella Hadid #Iris Law

+ Pravidelné cvičenie zvýši vašu energiu a životný elán.
Osobný rozvoj vám otvorí dvere k novým príležitostiam....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...