Salma Hayek predviedla o pár čísel väčší dekolt! Vysvetlenie? Môže za to...

Herečka Salma Hayek je asi zvyknutá na to, že je v spoločnosti magnetom pre fotografov. Počas víkendu v Cannes jej k tomu pomohli aj trblietavé šaty a kypré tvary.

13.07.2021 00:00
France Cannes 2021 Kering Women In Motion Awards Foto: ,
Herečka Salma Hayek v kreácii Gucci na akcii Kering Women In Motion Awards.
debata

Mexická rodáčka, ktorá v septembri oslávi 55. narodeniny, sa objavila na galavečere Women in Motion Awards, ktorý organizuje spoločnosť Kering. Tej šéfuje Hayekovej manžel Francois Henri Pinault, takže nikoho neprekvapí, že manželská dvojica zavítala na slávnostný event – jeden z mnohých, ktoré sa momentálne konajú na Francúzskej riviére.

Hayek stavila na trblietavú kreáciu v palete modro-čierneho zoštíhľovacieho efektu a ručnej výšivky – šaty vznikli na mieru v ateliéri Gucci pre hviezdu hitu Frida. Prehliadnuť sa nedali kypré ženské tvary, ktoré večerný model ešte vyzdvihol všitým korzetom a srdiečkovým detailom vytvoreným trblietavou výšivkou v dekolte. Jeho obsah pôsobil v tomto prípade naozaj masívne.

Herečka Jodie Turner-Smith pózuje fotografom na...
Herec a člen poroty Tahar Rahim na podujatí...
+6Herečka a členka poroty Melanie Laurent v...

Vysvetlenie však už dávnejšie ponúkla samotná Salma Hayek, keď sa priznala v jednom z nedávnych rozhovorov, že jej prsia sa zväčšili počas menopauzy. Možno to robí radosť jej manželovi, ale menej nadšenia má pre fyzickú zmenu samotná „majiteľka“.

„Prsia rastú. Niektorým ženám sa síce zmenšia, ale sú ženy, ktoré keď priberú, poprsie im narastie a potom sú tu ženy, ktoré keď majú deti a dojčia, prsia sa im zväčšia a už sa nevrátia do pôvodného stavu. A v niektorých prípadoch rastú aj počas menopauzy. Mne sa náhodou stalo, že som jedna zo žien, ktorá to zažila vo všetkých spomenutých prípadoch,“ uviedla koncom júna vo facebookovej talk-šou Red Table Talk herečka.

zväčšiť Herečka Salma Hayek na zábere z roku 1999. Foto: SHUTTERSTOCK
shutterstock 99373268 Herečka Salma Hayek na zábere z roku 1999.

Dodala, že mnohí ľudí hovorí, že si poprsie nechala zväčšiť. „A ja sa im nedivím. Určite som mala kedysi menšie poprsie. Aj zvyšok tela,“ vyhlásila. „Čo je horšie, že stále rastú. Ďalšie a ďalšie veľkosti. A môj chrbát tým skutočne trpí. O tom už toľko ľudí nehovorí,“ podotkla tiež v otvorenom rozhovore.

debata chyba
Viac na túto tému: #Cannes #Salma Hayek #poprsie #menopauza

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Chráňte sami seba pred infekčným ochorením, buďte zodpovedný.
V oblasti financií sa vám začne dlhodobo dariť,...