Zendaya predviedla dlhočizné nohy v mini: Premiéra Space Jam prilákala hviezdy

Odborná módna obec, ale aj verejnosť ju vníma momentálne ako jednu z najlepšie sa obliekajúcich žien planéty. A právom. Speváčka a herečka Zendaya opäť volila na jednotku pri premiére novinky Space Jam: New Legacy.

13.07.2021 09:45 , aktualizované: 13:39
World Premiere of "Space Jam: A New Legacy" Foto: ,
Speváčka a herečka Zendaya v kreácii Moschino na premiére animovano-hraného filmu Space Jam: New Legacy.
debata (2)

Hrano-animovaný film, ktorý je pokračovaním úspešného Space Jamu, ponúkol hrdinke seriálového hitu Eufória možnosť dabingovej realizácie. Zendaya vo filme nahovorila jednu z animovaných postáv – zajačicu Lolu Bunny. Na samotnej premiére potom bodovala výrazným farebným kompletom v mini dĺžke – dámskej košeli a šortkách z dielne značky Moschino.

Video
Zdroj: Profimedia

V čase, keď bol v kinách prvý film Space Jam, v tom čase skutočný kasový trhák, mala Zendaya len šesť mesiacov. Napriek tomu nedávno pre magazín Entertainment Weekly prezradila, že s fenoménom basketbalového filmu vyrástla. „Áno, vyrástla som s ním, pretože som z basketbalovej rodiny. Moja mama má asi štyri metre a na vysokej škole hrávala basketbal. Otec tiež, dokonca bol trénerom a chcel, aby som sa aj ja stala basketbalistkou,“ priznala sa Zendaya, ktorá meria bezmála 178 centimetrov.

Speváčka a herečka Zendaya v kreácii Moschino...
Herečka Sonequa Martin-Green a jej manžel...
+6Spevák John Legend tiež nechýbal na premiére.

Doplnila tiež, že je vďačná svojim rodičom, že ju nenútili ich po ceste, ktorú si pre ňu vysnívali oni, ale podporili Zendayu v jej vlastných snoch. „Mám úžasnú podporu od svojich rodičov. To je veľká vec,“ podotkla kráska, ktorá sa nedávno znovu ukázala v spoločnosti herca Toma Hollanda.

Dvojica tvorila pár pri nakrúcaní filmu Spider-Man: Homecoming, no potom sa zjavne rozišli. Teraz sú však opäť spolu, dôkazom sú aj vášnivé bozky, pri ktorých ich načapali paparazzovia v Los Angeles.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #basketbal #Zendaya #Space Jam

+ Začnite sa viac hýbať, vášmu telu pohyb môže len prospieť.
Neprechádzajte si internetové obchody, zbytočne vás...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...