Weinsteinova ex už lásku k Brodymu neskrýva: Pritiahla ju aj do Cannes!

Keď sa pred pár rokmi prevalil škandál okolo jej manžela Harveyho Weinsteina, znamenalo to v živote dizajnérky Georginy Chapmanovej obrovský zlom. A pád. Aj ona sa musela stiahnuť do ústrania a bojovala s kritikou verejnosti, ale aj vlastnými démonmi.

13.07.2021 13:27
France Cannes 2021 The French Dispatch Red Carpet Foto: ,
Dizajnérka Georgina Chapman prišla podporiť svojho priateľa Adriena Brodyho.
debata

Dáma, ktorá stála za značkou Marchesa, pre médiá neskôr vyhlásila, že netušila o správaní svojho životného partnera a jeho správanie mu odpustiť nedokáže. Dvojica sa definitívne rozišla, v roku 2017 požiadala dizajnérka o rozvod. Počas súdneho konania (rozvodového aj trestného v manželovom prípade) Chapman zostala viac-menej v ústraní. Konieckoncov, znovu naštartovať profesionálnu kariéru s nálepkou manželky hlavného „monštra“, ktoré vyplavilo hnutie MeToo, nemohlo byť vôbec jednoduché.

Čas však všetko zahojí, zvykne sa hovoriť. A v prípade Chapmanovej to bude asi tiež láska, ktorá jej výrazne pomohla k tomu, aby sa mohla znovu s úsmevom postaviť pred objektívy. Štyridsaťpäťročná rodáčka z londýnskeho Hammersmithu tvorí už dlhší čas pár s hercom Adrienom Brodym (údajne to budú takmer dva roky). Dvojica svoju oficiálnu premiéru absolvovala len pred pár týždňami a v pondelok večer sa Georgina objavila na červenom koberci v Cannes.

zväčšiť Herec Adrien Brody. Foto: SITA/AP, Brynn Anderson
France Cannes 2021 The French Dispatch Red Carpet Herec Adrien Brody.

Hoci po Brodyho boku nestála, bolo jasné, prečo je na slávnostnej premiére práve v tento večer. Premietal sa totiž nový film Wesa Andersona The French Dispatch, v ktorom si práve jej partner zahral jednu z hlavných postáv. Zatiaľ čo francúzsky herec trávil väčšinu oficiálnej časti večera v spoločnosti svojich filmových kolegov, Georgina si najprv zapózovala pred objektívmi a následne sa k nemu pripojila po oficiálnej časti.

Vzťah s oscarovým hercom je podľa zdrojov z okolia Chapmanovej v intenzívnom štádiu a dvojica vraj dokonca začala uvažovať o svadbe. Ak ku nej dôjde, bude však skôr komorná. Niekdajšia hviezda týždňa módy v New Yorku vraj nechce na seba priťahovať pozornosť za každú cenu.

Galériu z pondelňajšieho gala v Cannes si pozrite nižšie.

Ruská topmodelka Natasha Poly v kreácii...
Dizajnérka Georgina Chapman prišla podporiť...
+21Členka poroty Melanie Laurent v šatách Gucci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Cannes #Adrien Brody #Georgina Chapman

+ Vyčistite si myseľ, zlé myšlienky vám môžu spôsobiť žalúdočné ťažkosti.
Robte to, čo vás baví, aj keď to nebude...

+ Nezabúdajte ani na preventívne prehliadky, je to dôležité.
Opatrnosť pri výdavkoch sa vyplatí, ušetrite pre...