Ako pre Popolušku! 63-ročná Sharon Stone v Cannes vyrazila dych, toto si obliekla

Wow faktor jej jednoducho stále nechýba. Hollywoodska hviezda Sharon Stone bola absolútnym magnetom pre fotografov na premiére v Cannes, ktorá sa konala v stredu večer. Pri fotografiách pochopíte, prečo.

15.07.2021 07:17
APTOPIX France Cannes 2021 The Story of My Wife... Foto: ,
Herečka a aktivistka Sharon Stone bola hlavnou hviezdou premiéry. Obliekla si kreáciu Dolce & Gabbana Alta Moda.
debata (4)

Šesťdesiattriročná herečka a niekdajšia hviezda hitu Základný inštinkt si obliekla model z kolekcie talianskej značky Dolce & Gabbana a jej línie Alta Moda, ktorá je obdobou francúzskej haute couture. Model z masívnych vrstiev tylu, hodvábu a organzy pošívaný kvetmi z látky sa jednoducho nedal prehliadnuť, formou aj vypracovaním pôsobil priam kostýmovo a rozprávkovo – ako šaty pre Popolušku na bál s princom. Sharon Stoneovú navyše zdobili luxusné a poriadne drahé šperky značky Chopard. Práve klenotnícka firma bola aj hostiteľom, ktorý Stoneovú do Cannes pritiahol.

Amy Jackson pózuje fotografom v masívnej róbe...
Modelka a influencerka Sofia Resing pózuje v...
+15Herečka a aktivistka Sharon Stone bola hlavnou...

Stredajší večer bol však zjavne večerom pompéznych večerných kreácií – namiesto subtílnych a rafinovaných modelov prevažovali šaty s mohutnými sukňami, vlečkou či architekturálnou formou a strihmi. Azda najviac metrov látky predviedla na svojom ostročervenom modeli z dielne Lorenzo Caprile španielska influencerka Marta Lozano. Spojenie nohavicového kostýmu s vlečkou, ktorá pokrývala červený koberec vyšlo – tiež bola neprehliadnuteľná. Pompézne róby s výraznými sukňami predviedla tiež Amy Jackson či modelka Elen Capri.

zväčšiť Influencerka zo Španielska Marta Lozano v... Foto: SITA/AP, Vadim Ghirda
France Cannes 2021 The Story of My Wife Red Carpet Influencerka zo Španielska Marta Lozano v ohurujúcej kreácii Lorenzo Caprile.

Pôvab však nezávisí od vrstiev tylu, ani od toho, koľko centimetrov a metrov musia mať od vás odstup, keď podobné modely nosíte (hoci v čase pandémie to má isté výhody). Ukázalo sa, že menej je viac, keď sa napríklad objavila britská dizajnérka a staršia sestra známej modelky a herečky Cary Delevingneovej – Poppy Delevingne. Tiež stavila na značku Dolce & Gabbana, jej žltá róba však bola jemnejšia, so splývavejšou formou, ženskou siluetou.

zväčšiť Dizajnérka Poppy Delevingne v kreácii Dolce... Foto: SITA/AP, Vadim Ghirda
France Cannes 2021 The Story of My Wife Red Carpet Dizajnérka Poppy Delevingne v kreácii Dolce & Gabbana.

Zaujala aj bývalá partnerka Brooklyna Beckhama, modelka Hana Cross. Tá si zase obliekla tubový model s atypickým zdobením – išlo o jemnučké perie našívané v pruhoch po celých šatách. Model pochádzal z dielne Rami Kadi. Viac fotografií si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #róba #Sharon Stone #Cannes #Dolce & Gabbana #Poppy Delevingne

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...