Bulharská kráska z Borata v Cannes: Po kolená elegantná a potom... ups, toto nie!

Módne kreácie, ktorými žil aj červený koberec v Cannes, často ukazujú najaktuálnejšie trendy a prinášajú pred objektívy zbrusu nové odevné kolekcie. Nie je to však vždy záruka stopercentného úspechu.

19.07.2021 00:00
France Cannes 2021 Women Do Cry Photo Call Foto: ,
Bulharská herečka Maria Bakalova na predstavení filmu Women Do Cry.
debata

Potvrdilo sa to aj v prípade bulharskej herečky Marie Bakalovej, ktorá pred pár dňami na festivale predstavila snímku Women do cry. Hviezda filmovej paródie Borat, ktorá bola za svoju rolu nominovaná na Oscara, už pred pár mesiacmi zaujala francúzsku značku Louis Vuitton. Slovo dalo slovo a francúzsky ateliér so skratkou LV sa ocitol medzi exkluzívnymi značkami, ktoré sa starajú o Bakalovej garderóbu.

Z dielne Louis Vuitton pochádzali aj zelené šaty nad kolená, ktoré si 25-ročná Maria obliekla na stretnutie s novinármi. Výrazný farebný odtieň, materiál s pridaním neoprénu, ktorý držal tvar – to všetko v zásade fungovalo dobre. Bulharka nepochybne zaujala. Štylista však pre ňu vybral tiež čižmy z najnovšej kolekcie značky – išlo o kompletný look modelky, aký sa objavil na módnej prehliadke. A to bol poriadny kameň úrazu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Check the Tag (@checkthetag)

Výber obuvi skrátka v tomto prípade vôbec nefungoval. To, čo bolo pochopiteľné na modelke, u herečky pôsobilo bizarne. Až priam ako päsť na oko. Niežeby nosenie čižiem v letnom počasí bolo apriori nevhodné, móda nám dovoľuje hrať sa aj porušovať zaužívané pravidlá. Ale… v tomto prípade jednoducho výsledok nepôsobil ideálne.

Vyjadriť svoj názor môžete aj v našej ankete. A vrátiť sa k záberom z červených kobercov v Cannes môžete aj kliknutím na odkaz vyššie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cannes #Louis Vuitton #Maria Bakalova

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....