Ronaldova Georgina išla s kožou na... premiéru v Cannes! Zatienila ju brazílska kráska

Zamilovanými momentkami z luxusnej jachty zásobovali pred pár dňami verejnosť futbalista Cristiano Ronaldo a jeho partnerka Georgina Rodriguez. Už bez svojho milého sa však argentínska rodáčka objavila vo štvrtok v Cannes.

15.07.2021 21:50 , aktualizované: 16.07.2021 06:30
debata (2)
zväčšiť Modelka a celebritná partnerka Georgina... Foto: SITA/AP, Brynn Anderson
France Cannes 2021 France Red Carpet Modelka a celebritná partnerka Georgina Rodriguez pózuje fotografom v kreácii Jean Paul Gaultier.

Dvadsaťsedemročná modelka dorazila na premietanie filmu France, hoci v jej prípade to nebolo ani tak o filme, ako o profesionálnom predvádzaní sa pred objektívom. A užívaní si chvíľ pozornosti, ktorých musí mať po Ronaldovom boku viac ako dosť. Na červenom koberci sa však za posledné mesiace nedalo veľmi chodiť, pandémia covidu robila svoje. A tak si vo štvrtok večer zopakovala Georgina svoju veľkú chvíľu v Cannes po dvoch rokoch.

Sofia Resing počas pózovania na festivalových...
Stella Manente, modelka a herečka, pózuje...
+12Wilma Elles počas premiéry filmu 'France'.

Večerný model sexy šiat v zaujímavom hnedom odtieni, ktorý zdobila kožený detail a strapce okolo drieku a cez prsia pochádzal z dielne francúzskeho tvorcu Jeana Paula Gaultiera. Rodriguez ho predviedla aj s výraznými náušnicami zdobenými briliantmi a diamantmi. Slávny futbalista podobné podujatie veľmi nemusí a na spoločenské akcie vyráža skôr sporadicky – v Cannes však Georgina bola v prvom rade sama za seba. A na pozvanie jedného z klenotníckych partnerov podujatia.

zväčšiť Topmodelka Stella Maxwell sa objavila na... Foto: SITA/AP, Brynn Anderson
France Cannes 2021 France Red Carpet Topmodelka Stella Maxwell sa objavila na červenom koberci v kreácii Alberta Ferretti.

Medzi ďalšie dámy, ktoré si nenechali ujsť premietanie domácej novinky s príznačným názvom France, sa zaradila tiež americká modelka Stella Maxwell. V kreácii Alberta Ferretti pôsobila étericky, no zároveň veľmi zvodne. Druhý večer za sebou potom mohli fotografovia cvakať aj modelku Hanu Crossovú – oblečenú v trblietavej róbe BOSS.

zväčšiť Sofia Resing počas pózovania na festivalových... Foto: SITA/AP, Vadim Ghirda
APTOPIX France Cannes 2021 France Red Carpet Sofia Resing počas pózovania na festivalových schodoch na červenom koberci.

Medzi najsexi šaty (a aj nositeľku samotnú) v prípade štvrtkovej premiéry však nepochybne patrila brazílska modelka a influencerka Sofia Resing. Jej čierna róba s vlečkou, ktorá odhaľovala štíhle dlhé nohy vo vysokých zlatých sandálikoch, ukázala Resingovú v plnej kráse. Viac foto si pozrite v našej galérii.

Ako vyzeralo otvorenie 74. ročníka MFF Cannes?

Video

Zdroj: Backgrid / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Cannes #modelka #sexy #Stella Maxwell #Georgina Rodriguez #Cannes 2022

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....