Veľký debut - 16-ročná dcéra Julie Robertsovej v Cannes! Podobá sa na slávnu mamu?

Fotografmi pomerne prehliadaná zostala počas minulého víkendu Hazel Moder, pôvabná šesťnásťročná študentka s plavými vlasmi. Jej debut na červenom koberci má pritom zaujímavé "zákulisie".

16.07.2021 10:55
debata
Kameraman Daniel Moder, ktorý je manželom... Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / Profimedia
620837272 Kameraman Daniel Moder, ktorý je manželom herečky Julie Robertsovej, zavítal do Cannes na premiéru filmu Flag Day v spoločnosti dcéry Hazel.

Hazel Moder je totiž dcérou Dannyho Modera, známeho amerického kameramana, ktorý do mesta na Francúzskej riviére priviezol snímku Flag Day spoločne s jej režisérom Seanom Pennom. No zatiaľ čo Moder nemá veľmi rád medializáciu a premiéru na červenom koberci si skôr odtrpel, omnoho známejšia je jeho manželka a Hazelina mama – ide totiž o slávnu oscarovú herečku a hollywoodsku hviezdu Juliu Robertsovú.

Málokto pri fotografovaní v nedeľu večer tušil, že sa po boku symaptického filmára usmieva celebritná dcéra. Hazel sprevádzala svojho otca v dlhých voľných šatách, ktoré doplnila masívnymi čiernymi topánkami. V tvári nezaprie Dannyho gény, ale mnohí tvrdia, že má v sebe aj niečo zo slávnej mamy. Hazel je pritom jednou z dvojčiat, ktoré sa narodili páru v roku 2004. Okrem nej vtedy herečka priviedla na svet aj syna Phinneusa.

zväčšiť Herečka Julia Roberts na archívnom zábere. Foto: SHUTTERSTOCK
Herečka Julia Roberts na archívnom zábere. Herečka Julia Roberts na archívnom zábere.

Známa americká herečka Roberts, ktorá sa posledné roky objavuje aj v reklame na parfum Lancôme ako jeho kľúčová ambasádorka, je tiež matkou syna Henryho. Ten sa páru narodil v roku 2007. Julia sa s Moderom zoznámila pri nakrúcaní filmu Mexičan, romantickej akčnej komédie s Bradom Pittom. Film síce v čase premiéry získaval veľmi negatívne kritiky, manželstvo dvojice ale stále trvá a vraj je veľmi spokojné. Receptom je aj fakt, že Moder si s Robertsovou strážia súkromie. Konieckoncov, fakt, že ich deti svet takmer nepozná, tiež tomu nasvedčuje.

Snímka Flag Day, pri ktorej sa Moder postaral o kameru, priviedla však do Cannes aj ďalšie rodinné duo. Reč je o režisérovi a hercovi Seanovi Pennovi a jeho dcére Dylan Pennovej. Tá svojím pôvabom mnohým vyrazila dych. Viac si pozrite v našej galérii. Nižšie nájdete aj video zo slávnostného otvorenia 74. ročníka MFF Cannes.

Zľava: Herečka Katheryn Winnick, herec a...
Herečka Katheryn Winnick predstavila film Flag...
+7Prezident festivalovej poroty Spike Lee (v...

Slávnostné otvorenie MFF Cannes – VIDEO

Video
Zdroj: Backgrid / Profimedia

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Cannes #Julia Roberts #Danny Moder #Hazel Moder #Flag Day

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...

+ Zamerajte sa na seba a na svoje chyby, všetko ostatné počká.
Časom sa všetko uvedie na pravú mieru, nemáte sa...