Dva mesiace po pôrode na premiére: Pagáčová ako princezná a v ukážkovej forme

Necelé dva mesiace prešli od výnimočnej chvíle v živote českej herečky a moderátorky Patricie Pagáčovej. Sympatická blondínka sa stala mamou. Vo štvrtok v Prahe sa však už vrátila k celebritným povinnostiam.

18.07.2021 00:00
621747266 Foto:
Herečka a porotkyňa Patricie Pagáčová na premiére filmu Prvok, Šampón, Tečka a Karel.
debata (1)

Pagáčová sa objavila na premiére filmu Prvok, tečka, šampón a Karel, ktorý vznikol podľa bestselleru Patrika Hartla. Mnohých hostí zaujalo, ako rýchlo sa plavovláska vrátila do formy. Na slávnostnom premietaní sa Patrície objavila v šatách s výraznou kvetinovou výšivkou, ktoré doplnili metalické čižmičky. O styling sa postaral Filip Vaněk a zjavne pracoval s luxusnými kúskami.

Pagáčová si potom večer užila spoločne s manželom, no na červený koberec prišla v spoločnosti dvojice celebritných kolegýň – raperky Sharloty a speváčky a herečky Barbory Polákovej.

Herečka Julia Roberts na archívnom zábere. Čítajte viac Veľký debut - 16-ročná dcéra Julie Robertsovej v Cannes! Podobá sa na slávnu mamu?

Už čoskoro čakajú novopečenú mamičku pracovné povinnosti – len nedávno totiž televízia Markíza potvrdila, že sa na obrazovky opäť vracia súťažno-spevácky formát Superstar.

Pagáčová sa opäť objaví vo funkcii porotkyne v zostave, ktorú si diváci na oboch stranách česko-slovenskej hranice obľúbili. Okrem Pagáčovej sa v nej objaví aj speváčka Monika Bagárová, spevák Pavol Habera a hudobník Marián Čekovský. Zostavu doplní aj moderátor Leoš Mareš.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #pôrod #forma #Patricie Pagáčová

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...