Ted Lasso je späť! Postavil sa proti rasizmu, na hrudi nosí mená britských futbalistov

Z komediálneho seriálu Ted Lasso sa pred časom stal obrovský hit a jeho tvorcom priniesol nielen divácky úspech, ale aj ceny kritikov. Premiéru mala druhá séria, na ktorej nechýbali hlavné hviezdy.

17.07.2021 00:00
Season Two Premiere of "Ted Lasso" Foto: ,
Zľava: Herečka Hannah Waddingham, herec Jason Sudeikis a herečka Juno Temple.
debata (7)

Herec aj scenárista Jason Sudeikis stvárňuje amerického kouča, ktorého zamestná šéfka anglického futbalového klubu. Príchod Američana do Británie nesie so sebou množstvo humorných situácií, ktoré sa však objavujú spoločne s náročnými momentmi, ktoré hrdinovia musia často zvládnuť v súkromí. Aj to sa im však darí s humorom alebo aspoň s momentami, ktoré vyvolajú úsmev u divákov.

Sudeikis, ktorého talent mnohých prekvapil, sa na slávnostnej premiére neváhal predviesť ako ozajstný Ted Lasso – teda zásadový a charakterný muž, ktorý sa vie postaviť proti neprávosti. Spravil tak aj po nedávnych útokoch na členov britského futbalového tímu, ktorých časť verejnosti urážala na sociálnych sieťach po prehre vo finále Eura s Talianskom.

Herečka Sophia Bush na premiére druhej série...
Speváčka Ke$ha.
+4Zľava: Herečka Hannah Waddingham, herec Jason...

„Jadon, Marcus a Bukayo,“ stál nápis na mikine, ktorú si herec obliekol na seba. Išlo o mená trojice futbalistov tmavej pleti, ktorí museli čeliť vulgárnym rasistickým urážkam a nenávistným komentárom. Sudeikis sa tiež verejne postavil na ich obranu a uviedol, že rasizmus by nemal mať v modernej spoločnosti a ani v športe miesto.

Na samotnej premiére potom zaujali aj herečky Hannah Waddingham a Juno Temple, hlavné ženské postavy seriálového hitu. Najmä vysoká blondínka Hannah, ktorá exceluje v úlohe ohrdnutej, zranenej a pritom veľmi citlivej exmanželky miliardárskeho majiteľa klubu, pútala pozornosť v sexy čiernych šatách. Viac si pozrite v galérii.

7 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Jason Sudeikis #Ted Lasso

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...