Elegantná Chýlková, zamilovaná Strapková, usmiata Minichová a hlavný hrdina - pes! Premiéra novinky v Bratislave

Nielen českú herečku Ivanu Chýlkovú priviala do Bratislavy premiéra filmovej novinky režiséra a kameramana F. A. Brabca s názvom Gump – pes, ktorý naučil ľudí žiť.

21.07.2021 13:00
Veronika Strapková Foto:
Veronika Strapková s manželom na premiére novinky Gump – pes, ktorý naučil ľudí žiť v Bratislave.
debata

V nej si herečka zahrala jednu z hlavných postáv, Dášu, po boku kolegov ako Bolek Polívka či Eva Holubová. "Je to dominantná žena, ktorá by rada zostala v záujme svojho partnera, s ktorým žije, ale, bohužiaľ, jej vstúpi do života pes, ktorého sa pokúsi zbaviť,“ opísala svoju postavu filmovej Dáši.

zväčšiť Ivana Chýlková na premiére novinky Gump – pes,... Foto: Profimedia
chýlková Ivana Chýlková na premiére novinky Gump – pes, ktorý naučil ľudí žiť v Bratislave.

V jednom z bratislavských kín sa tak do objektívov usmievala Chýlková, ktorá pre letnú premiéru zvolila neutrálnu čiernu. Po červenom koberci sa však prešla aj slovenská herečka Milena Minichová (39), ktorú poznajú aj českí diváci vďaka seriálom Českej televízie ako Trpaslík či Vyprávěj. Sympatická blondínka na večer zvolila kombináciu dlhej čiernej sukne a strieborného topu.

zväčšiť Milena Minichová na premiére novinky Gump –... Foto: Profimedia
minichová Milena Minichová na premiére novinky Gump – pes, ktorý naučil ľudí žiť v Bratislave.

Speváčka a herečka Veronika Strapková zavítala do kina s manželom. Zaľúbený párik, ktorý sa pred oltár postavil pred rokom, si pred objektívmi vymenil zopár bozkov a už sa ruka v ruke ponáhľal do kinosály. Strapková, ktorú diváci poznajú aj zo seriálu Oteckovia, prišla vo výraznej farbe, na sebe mala letné šaty v odtieni módnej pepermintovej.

Okrem spomenutých hercov sa vo filme objaví aj Karel Roden, Richard Krajčo, Jana Plodková, Patricie Pagáčová či hlas Ivana Trojana v úlohe Gumpa. Ako však herci a herečky svorne tvrdia, hlavnými hrdinami príbehu sú psy. Všetky, ktoré sa v snímke objavili, spája ťažký osud, ktorému unikli.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ivana Chýlková #Gump – pes #ktorý naučil ľudí žiť

+ Prechladli ste, nerobte paniku, nepotrvá to dlhšie ako dva dni a budete fit.
Nakúpte veľa zeleniny a...

+ Odreagujte sa pri dobrom filme a načerpáte dostatok síl na ďalší deň.
Nemusíte mať za každú cenu najdrahšie...