Dôvod závisti? Osí driek čerstvej mamy Pagáčovej ním veru byť môže, pozrite sa

Koncom mája porodila česká herečka a moderátorka Patrícia Pagáčová svoje prvé dieťa.

23.07.2021 00:00
debata (6)

Ako 32-ročná sa stala mamou dievčatka, ktoré dostalo meno Bibiana. Dieťatko porodila svojmu manželovi, televíznemu dramaturgovi Tiborovi Pagáčovi. S ním začala známa blondínka randiť v roku 2018, zásnuby prišli na rad v roku 2019 a ešte v tom istom roku dvojica stihla aj svadbu. Vo februári 2021 potvrdila Pagáčová správu, že je tehotná.

zväčšiť Herečka Patrícia Pagáčová na premiére filmu... Foto: Profimedia
Patrícia Pagáčová Herečka Patrícia Pagáčová na premiére filmu Gump – pes, ktorý naučil ľudí žiť v Prahe.

Do víru pracovných povinností sa však herečka vrátila naozaj rýchlo, už pred týždňom sa usmiata a v top forme ukázala na premiére českého filmu Prvok, tečka, šampón a Karel, ktorý vznikol podľa bestselleru Patrika Hartla. Aktuálne sa pred objektívmi zvŕtala opäť, tentoraz nevynechala premiéru ďalšej filmovej novinky – Gump – pes, ktorý naučil ľudí žiť.

Veronika Strapková Čítajte viac Elegantná Chýlková, zamilovaná Strapková, usmiata Minichová a hlavný hrdina - pes! Premiéra novinky v Bratislave

Usmiata blondínka prišla na podujatie v Prahe v čiernych minišatách, ktoré zdobil čierny opasok. Herečka tak dva mesiace po pôrode predviedla priam osí driek a dokázala tak, že do formy po pôrode sa dá dostať naozaj rýchlo – tehotenské kilá jej tak už starosti zrejme nerobia.

621747266 Čítajte viac Dva mesiace po pôrode na premiére: Pagáčová ako princezná a v ukážkovej forme

Už čoskoro čakajú novopečenú mamičku pracovné povinnosti – len nedávno totiž televízia Markíza potvrdila, že sa na obrazovky opäť vracia súťažno-spevácky formát Superstar. Pagáčová sa opäť objaví vo funkcii porotkyne v zostave, ktorú si diváci na oboch stranách česko-slovenskej hranice obľúbili. Okrem Pagáčovej sa v nej objaví aj speváčka Monika Bagárová, spevák Pavol Habera a hudobník Marián Čekovský. Zostavu doplní moderátor Leoš Mareš.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Patricie Pagáčová

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....