Pořízková a smútok po rozchode? Nebláznite! S mladíkmi po boku sa skvelo bavila. A žiarila

Je to len pár dní, čo slávna česká rodáčka Pavlína Pořízková potvrdila rozchod s partnerom, s režisérom a scenáristom Aaronom Sorkinom.

28.07.2021 00:00
Pavlína Pořízková Foto: ,
Modelka Pavlína Pořízková s dvoma synmi na premiére filmu "Stillwater" .
debata

Ako vtedy uviedla na Instagrame, nerozišli sa v zlom, len boli priveľmi rozdielni na to, aby ich vzťah mohol naďalej fungovať. Svojho expartnera opísala ako zábavného, vtipného a sexi. Pár tvorili niečo vyše pol roka, spolu sa oficiálne prvý raz predviedli na Oscaroch.

shutterstock 163922705 Čítajte viac Smola! Krásnej Pořízkovej nový vzťah vydržal len pol roka, je single! Dôvod rozchodu?

56-ročná hviezda za stratenou láskou rozhodne nesmúti a dokonca má postarané aj o milú spoločnosť. Krásna, so žiarivým úsmevom a v naozaj sexi modeli sa objavila na slávnostnej premiére filmovej novinky „Stillwater“, ktorá sa konala v New Yorku.

zväčšiť Modelka Pavlína Pořízková s dvoma synmi na... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
poriskova Modelka Pavlína Pořízková s dvoma synmi na premiére filmu "Stillwater" .

Po boku hviezdy mól boli na červenom koberci hneď dvaja mladí sympaťáci – išlo o jej synov – Olivera (23) a Jonathana (27), ktorých otcom je jej exmanžel, muzikant Ric Ocasek. S ním sa však modelka rozviedla a Ocasek v roku 2019 náhle zomrel.

Matt Damon a Abigail Breslin  na premiére filmu...
Modelka Pavlína Pořízková s dvoma synmi na...
+3Herec Christopher Meloni na premiére filmu...

Pořízková na podujatie zvolila šaty jednoduchého rovného strihu v odtieni zlato-béžovej, ktoré boli v páse efektne zúžené. Pekné telo českej rodáčky v nich doslova „spievalo“. Husté vlasy mala upravené v blond vlnách, ktoré jej padali rozpustené na plecia, jej tvár zdobil výrazný rúž. Celá rodina mala skvelú náladu a tú spolu predviedli aj pred objektívom fotografa.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pavlína Pořízková

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...