Kubelková ukázala pred objektívmi sexi nohy, jej krásna dcéra bola odvážnejšia o čosi viac

Niekdajšia modelka či účastníčka súťaže Miss ČR (1996), Iva Kubelková, sa spoločenským akciám nevyhýba.

31.07.2021 13:00
kubelková Foto:
Iva Kubelková na podujatí v OC Nový Smíchov spolu s dcérami - so staršou Natáliou a mladšou Karolínou (vľavo).
debata (7)

Skôr naopak! Po prestávke, ktorá ochromila aj spoločenský život u našich českých susedov, to v Prahe opäť žije. A krásna 40-nička nechce byť mimo diania. Aktuálne sa ukázala na podujatí v OC Nový Smíchov.

Niekdajšia partnerka hokejistu Jaromíra Jágra nemohla vyzerať lepšie. Elegantné šaty v odtieni jemnej béžovej krásne kontrastovali s jemne opálenou pokožkou a takisto, vďaka dĺžke, ponúkli pohľad na sexi nohy moderátorky. Rozpustené hnedé vlasy jej vyhladené a učesané na cestičku padali na plecia.

608082011 Čítajte viac Po mesiacoch v spoločnosti! Krásnej Kubelkovej pauza prospela, takto žiarila

Na podujatí ju sprevádzali aj jej dve dcéry – 16-ročná Natália a o 5 rokov mladšia Karolínka. Dievčatá sa po boku mamy objavujú pred objektívmi fotografov čoraz častejšie. Pózovať s ich slávnou mamou už pre ne nie je žiadnym problém. Zvlášť staršia Natátia si tieto okamihy naozaj vychutnáva. Na podujatie prišla v ultra mini a tak bol pohľad na jej dlhé nohy tým, čo priťahovalo objektívy. V porovnaní s mamou tak mala tínedžerka, čo sa dĺžky sukne týka, odvahy o čosi viac.

Kubelkovú preslávil v deväťdesiatych rokoch vzťah s hokejistom Jaromírom Jágrom, s ktorým sa spoznala krátko potom, ako sa v roku 1996 stala vicemiss ČR. Ich vzťah sa ale rozpadol. Kubelková roky žije s o 20-rokov starším partnerom, Georgeom Jiráskom.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Iva Kubelková

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...