Gaga si z New Yorku spravila módne mólo! Operená aj elegantná, fíha, tá sa mení

Už niekoľko dní sa nachádza v New Yorku, kde každý deň vyráža do slávnej Radio City Music Hall. Speváčku Lady Gaga čaká veľké vystúpenie, opäť sa spája s Tonym Bennettom.

03.08.2021 00:00
debata
Video

Zdroj: Splashnews / Profimedia

Newyorská rodáčka, ktorá má na konte niekoľko cien Grammy, ale aj úspechy pred filmovou kamerou, nakrúca vo Veľkom jablku špeciál MTV Unplugged. V ňom sa spojí práve so slávnym spevákom, s ktorým v minulosti nahrali aj spoločný album. Gaga si však zo svojej „pracovnej“ náplne urobila aj poriadnu šou pre fanúšikov a fotografov. Už niekoľko dní ju totiž možno sledovať, ako odchádza z priestorov newyorského hotela a naskočí do pristavenej limuzíny. Zakaždým v nejakom inom, pozoruhodnom outfite.

Iba pred pár dňami si fanúšikovia všimli, že hviezda stavila na retro-eleganciu a tiež vzdala poctu svojmu speváckemu kolegovi. K bodkovaným šatám s bielym golierikom si totiž vzala kabelku s nápisom Love for sale, čo je tiež názov jedného z Benettových starších hitov.

Tridsaťpäťročná hviezda však zatiaľ najviac pozornosti vyvolala počas uplynulého víkendu, keď ju na odchode z hotela bolo vidieť v jednej z kreácií haute couture od módneho domu Valentino. Fialový kabátik doplnila klobúkom zo pštrosieho peria, ktorý pripomína morskú medúzu. Mnohí fanúšikovia na internete plesali, že práve takto sa Gaga vrátila do tej najlepšej „formy“ – svojím extravagantným štýlom je speváčka povestná od začiatku hudobnej kariéry.

Rok 2021 sa pre držiteľku Oscara za najlepšiu skladbu ponesie aj v znamení ďalšieho spojenia s filmom. Reč je o snímke Klan Gucci, ktorá vznikla v réžii Ridleyho Scotta a v ktorom Gaga získala hlavnú ženskú rolu. Viac si pozrite v prvom zverejnenom traileri, ktorý mal premiéru minulý týždeň.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Check the Tag (@checkthetag)

Klan Gucci

Pozrite si snímky k filmu Klan Gucci

Fotogaléria
Jeremy Irons vo filme Klan Gucci.
Al Pacino vo filme Klan Gucci.
+2Adam Driver vo filme Klan Gucci.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #móda #New York #trailer #Tony Bennett #House of Gucci

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...