On ako slušák zo strednej, ona ako zvodná diva! Slávny párik si užil premiéru

Sú považovaní za jeden z najstabilnejších párikov Hollywoodu. Asi teda nikoho neprekvapilo, že sa herečka Blake Lively objavila osobne na uvedení nového filmu svojho manžela Ryana Reynoldsa.

05.08.2021 00:00
World Premiere of "Free Guy" Foto: ,
Herec Ryan Reynolds a jeho manželka Blake Lively zapózovali spoločne.
debata

Snímku Free Guy uviedli v utorok podvečer v Los Angeles a na červený koberec dorazili mnohé známe tváre. Samozrejme, najväčšie očakávanie aj nadšenie fanúšikov vzbudil práve slávny hollywoodsky párik, ktorý spolu vychováva už tri ratolesti. Reynolds, oblečený v ležérnom obleku Brunello Cucinelli, pôsobil tak trošku ako slušný stredoškolský profesor. Jeho polovička však stavila na poriadne zvodnú kreáciu. Livelyovú obliekol na event dizajnér Prabal Gurung a išlo o odhaľujúci model šiat v trblietavej ružovej.

Herec Ryan Reynolds a jeho manželka Blake...
Herečka Blake Lively na filmovej premiére...
+4Herečka a modelka Camille Kostek.

Pôvabná blondínka, ktorú kedysi preslávilo účinkovanie v seriáli Gossip Girl, si premietanie užívala. Rovnako ako záujem médií aj fanúšikov, dokazujú to aj video zábery z akcie, ktoré si môžete pozrieť nižšie.

VIDEO:
Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Napriek tomu, že len pred pár mesiacmi prežila Lively smutnú udalosť v rodine, vo veku 74 rokov zomrel jej otec Ernie Lively, pred objektívmi zvládla predviesť profesionálne úsmevy a podľa mnohých aj dobrú náladu. Viaceré zdroje z okolia herečky však tvrdia, že jej s prekonávaním rodinnej tragédie a zvládnutím smútku pomáha práve manžel Ryan Reynolds.

Kanadský rodák, ktorý sa presadil najmä akčnými snímkami, posledné roky prekvapuje aj komediálnym talentom. A tiež humorom v súkromí, ktorý zjavne s Livelyovou zdieľajú.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #láska #Blake Lively #podpora #Ryan Reynolds

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...