Jej telo v mini-bikinách ohúrilo Ameriku, na filmovej premiére zvádzala dekoltom

Krásna, blond a so slávnym športovcom po boku - zdá sa, že všetky atribúty boli splnené, aby sa z Camille Kostekovej stal pred rokmi miláčik Ameriky. Pôvabná modelka si však nedávno vyskúšala aj filmovú kameru.

05.08.2021 00:00
World Premiere of "Free Guy" Foto: ,
Herečka a modelka Camille Kostek.
debata

Samozrejme, netreba očakávať hneď veľký herecký debut. Plavovláska z amerického štátu Connecticut sa totiž v novinke Free Guy objavila ako „sexbomba“. Aspoň tak ju tituluje portál Imdb.com, ktorý zbiera informácie o filmoch a seriáloch. Dvadsaťdeväťročná plavovláska nechýbala ani na veľkej premiére, ktorá sa konala v utorok večer v Los Angeles.

Herec Ryan Reynolds a jeho manželka Blake...
Herečka Blake Lively na filmovej premiére...
+4Herečka a modelka Camille Kostek.

Ešte mnoho mužov (aj žien) si Kostekovú pamätá z titulnej strany magazínu Sports Illustrated, teda jeho špeciálneho plážového vydania, ktoré ozdobila v roku 2019. Vtedy sa Camille objavila pred objektívom v skutočne miniatúrnych bikinách, ktoré držalo len pár šnúrok. Sexy záber obletel Ameriku a mnoho internetových fanúšikov s nadšením komentovalo, ako príťažlivo a zvodne na fotkách vyzerá partnerka známeho hráča amerického futbalu Roba Gronkowskeho.

VIDEO
Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

V utorok večer sa Camille Kostek nepostavila pred objektívy v bikinách, ale ak by ste si mysleli, že nebola zvodná, mýlili by ste sa. Plavovláske urobila dobrú službu trblietavá kreácia okolo krku s poriadne hlbokým dekoltom. Nechala vyniknúť prednosti kriviek nositeľky a pritiahla ku Kostekovej patričnú pozornosť, podobne ako to bolo v prípade filmových hviezd.

Záhadou bolo akurát, prečo krásku na veľkej premiére filmu s Ryanom Reynoldsom neprišiel podporiť práve Gronkowski. Dvojica tvorí pár od roku 2015, pričom zatiaľ nie sú zosobášení. Hoci sa v prípade páriku šuškalo už aj o tom, či nebude rozširovať rodinu, zatiaľ sa spoločne starajú len o francúzskeho buldočka Ralphieho.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dune Jewelry (@dunejewelry)

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #novinka #dekolt #Sports Illustrated #Camille Kostek

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...