Len sa trocha upravím a môžeme pózovať! Prezidentku Čaputovú rozosmial na premiére jej partner

Slávnostná premiéra filmovej novinky Známi neznámi prilákala do jedného z bratislavských kín v stredu večer nielen hlavných predstaviteľov snímky, ale aj prezidentku Zuzanu Čaputovú.

05.08.2021 11:55
čaputová, rizman Foto:
Prezidentka Zuzana Čaputová po boku Juraja Rizmana na premiére novinky Známi neznámi.
debata (46)

Do kina prišla v sprievode svojho partnera, Juraja Rizmana. Pred premiérou ju privítala producentka novinky, Wanda Adamik Hrycová, ktorá sa o radosť z účasti Zuzany Čaputovej na premiére zverila aj fanúšikom na Instagrame.

Herec Tomáš Maštalír prišiel na premiéru so...
Sopranistka Adriana Kučerová.
+36Herečka a spoluproducentka filmu Petra...

„Slovami sa nedá opísať, aká som vďačná prezidentke Slovenskej republiky za návštevu premiéry nášho filmu. Je úžasné, keď politici podporujú významné kultúrne podujatia vo svojej krajine, lebo si uvedomujú dôležitosť kultúry a jej vplyv na formovanie citlivosti a kultivovanosti spoločnosti,“ napísala Wanda Adamík Hrycová k zverejnenému záberu, na ktorom pózujú obe dámy bok po boku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Wanda Adamik Hrycova (@wandahrycova)

"Kultúra na Slovensku vrátane filmu si zažila ťažké časy. Rozhodla som sa svojou účasťou podporiť slovenských umelcov a tvorcov, a zároveň aj symbolicky podporiť návštevu kín, pokiaľ nám to opatrenia dovoľujú,” uviedla prezidentka Zuzana Čaputová na premiére.

zväčšiť Prezidentka Zuzana Čaputová po boku  Juraja... Foto: ITAFILM
čaputová, rizman Prezidentka Zuzana Čaputová po boku Juraja Rizmana na premiére novinky Známi neznámi.

O tom, že Zuzana Čaputová prišla na podujatie v dobrej nálade svedčilo aj jej poźovanie pre fotografov, počas ktorého ju úprimne rozosmial jej partner. Ten sa ešte pred samotným oficiálnym fotografovaním „upravoval“ na poslednú chvíľu, oprášil si svoje sako a následne už stál pri svojej partnerke, ktorá na premiéru dorazila v neprehliadnu­teľnom modeli výraznej červenej farby.

Video

V jednotlivých úlohách si diváci spolu so Zuzanou Čaputovou vychutnali v stredu večer hercov ako Táňa Pauhofová, Tomáš Maštalír, Petra Polnišová, Klára Issová, Sväťo Malachovský, Martin Hofmann, Tomáš Měcháček či Anna Kadeřávková.

© Autorské práva vyhradené

46 debata chyba
Viac na túto tému: #Zuzana Čaputová #Známi neznámi

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....