K Maštalírovi sa pred objektívmi túlili hneď dve manželky, krásne tmavovlásky

Manželka herca Tomáša Maštalíra sa na spoločenských podujatiach často neobjavuje, ak však ide o premiéry filmov, v ktorých hrá jej manžel, po jeho boku nechýba.

06.08.2021 00:00
debata

Inak tomu nebolo ani v stredu večer v jednom z bratislavských kín, v ktorom si pozvaní hostia pozreli filmovú novinku Známi neznámi.

zväčšiť Herec Tomáš Maštalír prišiel na premiéru so... Foto: Peter Frolo
1R2A0260 Herec Tomáš Maštalír prišiel na premiéru so svojou pôvabnou manželkou Kristínou.

Tomáša Maštalíra tak pred objektívmi sprevádzali hneď dve jeho „manželky“, obe tmavovlásky – Kristína Maštalírová, ktorá sa za herca vydala v roku 2018 a herecká kolegyňa Klára Issová – tá sa stala jeho manželkou pre film Známi neznámi. Obľúbený slovenský herec si zapózoval dokonca aj s ich filmovou dcérou, českou herečkou a influencerkou Annou Kadeřávkovou.

zväčšiť Herec Tomáš Maštalír so svojou filmovou... Foto: Peter Frolo
1R2A0111 Herec Tomáš Maštalír so svojou filmovou manželkou a dcérou v podaní Kláry Issovej (vľavo) a Anny Kadeřávkovej.

Sympatická Kristína Maštalírová prišla na premiéru oblečená v čiernej farbe a pred objektívmi fotografov po boku manžela doslova žiarila. Pár si svoje súkromie úzkostlivo stráži, takéto fotografie zaľúbenej dvojice sú tak skôr vzácnosťou. Dvojica spoločne vychováva jedného potomka, dcérku.

čaputová, rizman Čítajte viac Len sa trocha upravím a môžeme pózovať! Prezidentku Čaputovú rozosmial na premiére jej partner

Tehotenským bruškom sa Kristína Maštalírová pýšila v roku 2019, keď sa objavila po boku manžela napríklad na udeľovaní cien Slnko v sieti.

Herec Tomáš Maštalír prišiel na premiéru so...
Sopranistka Adriana Kučerová.
+36Herečka a spoluproducentka filmu Petra...

Slávnostná premiéra filmovej novinky Známi neznámi prilákala do jedného z bratislavských kín nielen hlavných predstaviteľov snímky, ale aj prezidentku Zuzanu Čaputovú. Ďalších hostí si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Maštalír #Známi neznámi

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...