Móda z premiéry! Polnišová ako diva, sexy Pauhofová, nežné Češky a Čaputová v červenom

Hoci to s kinami vyzeralo za posledný rok mizerne, diváci sa do nich pomaly vracajú. Vrátili sa aj premiéry a v stredu večer sa konala poriadne veľkolepá. Tvorcovia zo Slovenska aj Česka uviedli novinku Známi neznámi.

05.08.2021 12:16
1R2A0043 Foto:
Herečka a spoluproducentka filmu Petra Polnišová vyzerala vo večernom looku veľmi pôvabne.
debata (20)

Smutno-trpká komédia, v ktorej sa stretli vychytené tváre slovenskej aj českej hereckej scény, je adaptáciou známeho talianskeho filmu podľa scenára Paola Genoveseho a pre domáce publikum ju adaptoval scenárista Peter Jarchovský. Réžia sa zhostila debutujúca Zuzana Marianková, ktorá nechýbala ani na stredajšej slávnostnej premiére.

Tá sa konala v jednom z bratislavských multiplexov a prítomnosť hereckých hviezd, ale aj ich podoba, styling a úprava niesli v sebe nádych dôležitej spoločenskej akcie, v ktorej sa skrátka nepodceňuje to, ako vyzeráte, alebo čo ste si obliekli.

Herec Tomáš Maštalír prišiel na premiéru so...
Sopranistka Adriana Kučerová.
+36Herečka a spoluproducentka filmu Petra...

Výsledok v tomto duchu (a po mesiacoch bez podobných udalostí) skutočne potešil a v niektorých prípadoch aj doslova očaril. Herečka Petra Polnišová, ktorá je zároveň aj spoluproducentkou filmu s Wandou Adamik Hrycovou, vyzerala veľmi pôvabne a žensky v modrých šatách s efektom zavinovania a peplumu. Decentná úprava účesu, červené pery a spokojný výraz tváre – to všetko nahrávalo tomu, aby z Polnišovej sršal pôvab a šarm.

zväčšiť Herečka Táňa Pauhofová stavila na minimalizmus,... Foto: Peter Frolo
Herečka Táňa Pauhofová stavila na minimalizmus, ale výsledok očaril. Herečka Táňa Pauhofová stavila na minimalizmus, ale výsledok očaril.

Nesklamala ani jej kolegyňa Táňa Pauhofová, ktorá síce stavila na čiernu farbu a priam minimalistický strih populárnych širokých nohavíc a podprsenkového topu z dielne Nehera. Jej vzhľad bol však aj vďaka účesu s japonskou východoázijskou inšpiráciou rafinovaný a takpovediac „edgy“. České kolegyne z hereckej zostavy pôsobili v celkovej zostave jemnejšie a romantickejšie, o čo sa určite zaslúžil aj výber farieb.

Herečka Klára Issová v levanduľovej večernej róbe s plisovanou sukňou pôsobila étericky (trošku lepšie však mohla sadnúť vrchná časť šiat), herečka Anna Kadeřávková stavila na šaty s oblým okrajom a volánom v áčkovej línii. Bolo to dievčenské, nežné a tak trošku retro, výsledok očaril.

zväčšiť Herec Tomáš Maštalír so svojou filmovou... Foto: Peter Frolo
1R2A0111 Herec Tomáš Maštalír so svojou filmovou manželkou a dcérou v podaní Kláry Issovej (vľavo) a Anny Kadeřávkovej.

Prípravu na jednu z najväčších tohtoročných premiér však zjavne nepodcenili ani ďalšie dámy. Medzi nimi azda najviac rozruchu vyvolala prezidentka Zuzana Čaputová, ktorej voľba červených šiat s naberanými rukávmi, doplnených kabelkou z domácej dielne, bola hodná funkcie a pritom elegantná.

Prekvapivo pompézny model na slávnostný večer obliekla aj moderátorka Vera Wisterová, ktorá sa zahrala s efektom falošnej transparentnosti na čiernom podklade s výšivkou. Biely golierik bol zaujímavý detail, osviežujúci efekt už tradične dodávali ryšavé vlasy nositeľky. Nenútene pôvabná bola aj Kristína Maštalírová, manželka jedného z hlavných hrdinov Tomáša Maštalíra. Jej voľnejšie čierne šaty s priehľadnými rukávmi niesli v sebe punc outfitu na letnú premiéru, no ukážkovo balansovali na hranici ležérnosti a spoločenskej elegancie.

zväčšiť Prezidentka Slovenskej republiky Zuzana... Foto: Peter Frolo
1R2A0390 Prezidentka Slovenskej republiky Zuzana Čaputová prišla do kina s partnerom Jurajom Rizmanom.

Medzi pozvanými sa objavili aj ďalšie známe dámy, zaujala tiež Lucia Hurajová, Adriana Kučerová či Silvia Šuvadová. Pozrite si ich módu, ale aj zábery z premiéry v našej veľkej galérii.

© Autorské práva vyhradené

20 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Klára Issová #Táňa Pauhofová #Petra Polnišová #Známi neznámi

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...