Móda z Miss: Rezešová vyrazila dych výstrihom, Husárová s Cibulkovou ilúziou nohavičiek

Odvaha im veru nechýba. Na finálovom prenose súťaže Miss Slovensko 2021 sa ukázalo niekoľko známych žien, často aj držiteliek titulu najkrajšej Slovenky z minulosti. Ich garderóba bola všetko možné, len cudnou by ste ju asi nenazvali.

08.08.2021 15:48
626070793 Foto:
Niekdajšia misska Eva Rezešová-Džodlová pred štartom finále Miss Slovensko 2021.
debata (19)

Azda najväčší rozruch patril Eve Rezešovej-Džodlovej, ktorá uspela ešte v konkurenčnej súťaži Miss Universe v roku 2002. Dekolt, s akým zavítala pred fotografov, bol skrátka neprehliadnuteľný. Bujné krivky sa drali von a na prvý pohľad to vyzeralo, že jemná látka má naozaj čo robiť, aby všetko udržala na správnom mieste. Hoci, otázne je, či vôbec išlo o správnu voľbu. Zvykne sa vravieť, dvakrát meraj a raz rež. Ale to si už musí tretia manželka podnikateľa Júliusa Rezeša „zmerať“ sama.

Bývalá tenistka Dominika Cibulková prišla v...
Niekdajšia misska Eva Rezešová-Džodlová pred...
+9Bývalá Miss Slovensko Barbora Franeková v...

Ďalšou víťazkou súťaže krásy, ktorej outfit klincoval pohľady okolia, bola Veronika Vágnerová. Víťazka z roku 2007 sa rozhodla pre poriadne odvážny model legíns s priehľadnými panelmi, ktorý v podstate vytváral ilúziu, že na akciu dorazila len v tanga-nohavičkách. Nie, je to pravda – išlo o pomerne trendový, ale skutočne odvážny kúsok legínsov z dielne značky Mugler z aktuálnej kolekcie jar/leto 2021. Doplnila ho zamatovým sakom s perím od Borisa Kráľa. Efekt odhalenia a provokácie však dominoval nad celkovým stylingom a to bolo možno pre našinca trochu priveľké sústo.

odkaz Bývalá misska Veronika Vágnerová Husárová... Foto: LGM Production
Veronika Husarova Bývalá misska Veronika Vágnerová Husárová prišla v kombinácii transparentných legíns Mugler a saka od Borisa Kráľa.

Ilúzia nohavičiek však nebola v tento večer jediná v podaní bývalej kráľovnej krásy. Aj bývalá tenistka Dominika Cibulková si trúfla na model, v ktorom základ tvorilo čierne body doplnené pančuchami. Hoci celkový styling doplnil kabát bez rukávov so zvýraznenými ramenami a rukavičky nad lakeť, málokto sa pri pohľade na Cibulkovú ubránil dojmu, že jej skrátka chýbajú nohavice alebo sukňa.

odkaz Bývalá tenistka Dominika Cibulková prišla v... Foto: LGM Production
Dominika Cibulkova Bývalá tenistka Dominika Cibulková prišla v kreácii Valentino.

V tomto smere sa asi najviac darilo speváčke Emme Drobnej, ktorej odvážny model transparentných vyšívaných šiat takisto pracoval s efektom zvádzania a odhaľovania toho, čo zvyčajne býva skryté, teda spodnej bielizne. V prípade víťazky Superstar však išlo o najvyváženejší výsledok. Napriek tomu, že šaty odhaľovali čierne nohavičky s vysokým pásom aj bandeau top namiesto podprsenky, nebilo to do očí výrazným spôsobom. Vo výsledku styling pôsobil vyvážene.

MISS SLOVENSKO 2021: Fin?lov? ve?er Čítajte viac Nová Miss Slovensko 2021?! Toto je ona, krásna farmaceutka z Banskej Štiavnice

Medzi ďalšími dámami, ktoré sa na akcii objavili, bola napríklad bývalá Miss Barbora Franeková, fotografka Petra Ficová či víťazky titulov z minulých rokov ako Magdaléna Šebestová alebo Dominika Grecová. Viac si pozrite v galérii.

Víťazkou súťaže Miss Slovensko 2021 sa stala 21-ročná Sophia Hrivňáková z Banskej Štiavnice. Viac o nej sa dozviete tu.

© Autorské práva vyhradené

19 debata chyba
Viac na túto tému: #finále #móda #Dominika Cibulková #Miss Slovensko #Eva Rezešová #Veronika Husárová #Emma Drobná

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...