Veľká premiéra plná hviezd: Hudson ako diva vo fialovej, je z nej vraj dokonalá Aretha

Premiéru odkladali dlhé mesiace. Film Respect, životopisný príbeh speváčky Arethy Franklinovej sa však napokon dočkal. Jeho hviezdy ho uviedli v nedeľu večer.

09.08.2021 10:25
LA Premiere of "Respect" Foto: ,
Herečka Jennifer Hudson v kreácii Dolce & Gabbana na premiére filmu Respect.
debata

Najväčšia pozornosť zaslúžene patrila predstaviteľke hlavnej úlohy – speváčke a herečke Jennifer Hudsonovej, ktorá sa podľa kritikov zhostila role Franklinovej naozaj s maximálnou vervou. Na červenom koberci sa potom objavila ako úplná diva – v trblietavých fialových šatách Dolce & Gabbana, ktoré doplnila improvizovaná vlečka z jemného šifónu, Hudson ju mala pripnutú vo vlasoch.

Herečka Diane Guerrero.
Herečka Jordin Sparks.
+8Speváčka Tinashe na premiére filmu Respect v...

Držiteľka Oscara si slávnostný moment premiéry užívala s úsmevom a pred novinármi vyzdvihla schopnosti režisérky Liesl Tommyovej. Podľa informácií zo zákulisia to bola práve ona, kto si vyžiadal Hudsonovú do role slávnej hudobnej ikony.

Medzi hviezdami prítomnými na premiére sa objavila aj muzikálová speváčka a herečka Audra Macdonald či herec Marlon Wayans, známy divákom skôr svojimi parodickými schopnosťami, ktoré viackrát predviedol v bláznivej sérii Scary Movie. Vo filme Respect však ukazuje aj vážnejšiu polohu herectva a tí, čo už stihli snímku vidieť, sa domnievajú, že pôjde o životný výkon jeho kariéry.

VIDEO

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Respect vstúpi do amerických kín 13. augusta, pričom nakrúcanie a uvádzanie filmu (ešte pred pandémiou) sprevádzala kontroverzia okolo vzniku dvoch podobných snímok. V Amerike totiž nakrútili o Franklinovej aj miniseriál, v ktorom si speváčku zahrala Cynthia Erivo.

Tú s Hudsonovou spája účinkovanie na rovnakých doskách na Broadway, dvojica sa stretla pri práci na muzikáli Purpurová farba – podľa hudobných kritikov sú práve tieto dve dámy famóznymi vokalistkami a je údajne celkom logické, že pri nakrúcaní filmov o Franklinovej padla voľba práve na ne.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Jennifer Hudson #Aretha Franklin #Respect

+ Dostatok spánku je základom pre zdravie a pozitívnu myseľ.
Učte sa každý deň novým veciam, vedomostí nie je...

+ Zbytočný stres a napätie môže spôsobovať trvalú nervozitu a strach.
Vhodný čas na prehodnotenie dlhodobých...