Pocisková vysmiata ako slniečko, Alagič v ružovom a chalupárka Jesenská? Opäť žiarila

Novú televíznu sezónu a projekty, ktoré v nej čakajú, predstavili v utorok predpoludním zástupcovia televízie JOJ. Samozrejme, bez známych tvárí sa to nezaobišlo, pozornosť pútali najmä dámy z obrazovky.

11.08.2021 15:30
626461065 Foto:
Herečka Nela Pocisková po návrate z dovolenky prekypovala energiou a dobrou náladou.
debata (1)

Jednou z noviniek JOJ-ky bude seriál Nemocnica, ktorý prišla podporiť aj jeho hrdinka – herečka a speváčka Nela Pocisková. Zjavne oddýchnutá po letnej dovolenke sa postavila pred objektívy so širokým úsmevom a srdečným prejavom. Pocisková poňala televízne predpoludnie ležérne v pruhovaných šatách na telo, ktoré doplnila letnými espadrilkami. Výsledok bol však vizuálne príjemný, Nela vyzerala dievčensky a roztomilo.

Herečka Jana Kolesárová.
Moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská stavila na...
+2Na tlačovej konferencii sa objavila aj herečka...

Medzi pozvanými dámami bola aj herečka Zuzana Porubjaková, ktorá predviedla dva z aktuálnych trendov – midi dĺžku a rukáv na jedno rameno – v elastických off-white šatách šatách, ktoré doplnila balerínkami na plochej podrážke, si vychutnávala letné počasie aj záujem fotografov. Podobne aj herečka Jana Kolesárová, ktorá stavila na uvoľnený model letných šiat a doplnila ich obyčajnými žabkami.

Už tradične sa v centre mediálnej pozornosti ocitla aj Katarína Jesenská. Moderátorka relácie Na chalupe púta pozornosť pravidelne svojimi zábermi na sociálnych sieťach a často získava chvály na svoj nestarnúci vzhľad. Príťažlivá päťdesiatnička nesklamala ani v utorňajší deň, keď sa objavila v pestrých vzorovaných šatách doplnených sandálmi Valentino na klinovom podpätku.

zväčšiť Moderátorka Katarína Jesenská na tlačovej... Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
626461369 Moderátorka Katarína Jesenská na tlačovej konferencii televízie JOJ.

Do zostavy prítomných dám pribudla aj moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská, s ktorou sa budú diváci JOJ-ky stretávať v šou Česko Slovensko má talent. Jej stávka na ružové odtiene bola relatívne svieža a trendová, mini-kabelka Jacquemus zavesená cez trup však už pôsobí tak trochu ako obohraný hit minulej sezóny (aj napriek tomu, že je súčasťou novej kolekcie a predáva sa za 425 eur). Viac v našej galérii.

626070793 Čítajte viac Móda z Miss: Rezešová vyrazila dych výstrihom, Husárová s Cibulkovou ilúziou nohavičiek

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Nela Pocisková #Joj #tlačová konferencia #Katarína Jesenská #Jasmina Alagič Vrbovská

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....