Dcéra Seana Penna berie dych svojou krásou. Po otcovom boku opäť žiarila

Už na filmovom festivale v Cannes sa stala jedným zo stredobodov pozornosti prítomných fotografov. Krásna Dylan Penn dokonca v dejisku festivalu zotrvala niekoľko dní.

12.08.2021 09:50
LA Premiere of "Flag Day" Foto: ,
Herečka Dylan Penn a jej otec Sean Penn spoločne uviedli novinku Flag Day.
debata

Jedna z hrdiniek nového filmu Flag Day, o réžiu ktorého sa postaral jej otec Sean Penn, zažiarila aj v stredu večer na premiére filmu v Los Angeles. V trblietavých strieborných šatách bola skutočne očarujúca.

Tridsaťročná Dylan, ktorá je staršou z dvojice detí spomenutého Penna a jeho exmanželky Robin Wrightovej, dostala do vienka výnimočný pôvab a s luxusným stylingom, bezchybnou úpravou účesu aj mejkapu všetko ešte viac vyniklo.

Zľava: Dylan Penn, jej otec Sean Penn a...
Herečka Dylan Penn vyzerala na premiére filmu...
+3Herečka Dylan Penn a jej otec Sean Penn...

Hoci je zatiaľ asi predčasné hovoriť o tom, či táto dáma môže v Hollywoode zamiešať karty svojím talentom, isté je, že pozornosti sa dočká viac ako dosť. S jej krásou je totiž ideálnym objektom pre módne či kozmetické značky a nepochybne môže zúročiť vizuálne prednosti.

Podľa prvých reakcií na snímku Flag Day však výkon Dylan Pennovej vôbec nezaostáva za jej slávnym otcom, držiteľom Oscara za výkon vo filme Milk. Penn nakrútil snímku Flag Day ako veľmi osobný projekt a tak pristupoval aj k výberu jeho jednotlivých protagonistov. Rodinná dvojica v súkromí stvárňuje otca s dcérou aj v spomenutom filme, pričom Penn stvárnil starnúceho bankového lupiča, ktorý žije dvojitý život a snaží sa postarať o svoju dcéru.

France Cannes 2021 Flag Day Red Carpet Čítajte viac Penn vzal do Cannes krásnu dcéru! Dylan aj francúzske hviezdy stavili na Chanel

Meno Seana Penna sa dostalo do pozornosti aj pred pár dňami, no súviselo to už s novým filmovým projektom – konkrétne miniseriálom Gaslit z produkcie televízie Starz, v ktorom hrá aj s Juliou Robertsovou. Penn údajne odmietol vrátiť sa na nakrúcanie, pokiaľ sa nenechajú zaočkovať všetci členovia štábu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #Dylan Penn #Sean Penn #Flag Day

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....