Nezvyčajne decentná! Meninová oslávenkyňa Dara Rolins prekvapila v Prahe, stavila na čiernu

Speváčku Daru Rolins vníma už nejaký ten rok slovenská aj česká verejnosť ako módnu experimentátorku. Nebojí sa odvážnych kúskov, nemá strach z farieb alebo priehľadných materiálov.

13.08.2021 00:00
626651958 Foto:
Speváčka Dara Rolins na akcii magazínu Harper´s Bazaar v hotelu Mandarin Oriental v Prahe.
debata (6)

Nedávno však rodáčka z Bratislavy presvedčila, že keď na to príde, dokáže sa obliecť aj do decentnej kombinácie a spevácku extravaganciu vymeniť za rafinovanú ženskosť. Stalo sa tak počas dní venovaných ženskej kráse, kozmetickej starostlivosti a wellness, ktoré pripravil známy český módny magazín. Dara Rolins sa ako hosť objavila v priestoroch luxusného hotela Mandarin Oriental, kde sa akcia konala a zvolila od hlavy po päty večne populárnu čiernu.

Štyridsaťosemročná speváčka si vzala na seba široké nohavice s dĺžkou po lýtka, ktoré doplnila košeľová blúzka mierne nad pupok. Nazúvacie baleríny na plochej podrážke a jednoduchý elegantný výčes odfarbených blond vlasov – celkový dojem nenútenej elegancie ešte umocnili.

626070793 Čítajte viac Móda z Miss: Rezešová vyrazila dych výstrihom, Husárová s Cibulkovou ilúziou nohavičiek

Akcia sa pritom konala iba deň pred oslavou Rolinsovej menín, štvrtkový dátum 12. augusta totiž pripadol v kalendári na oslavy mena Darina. Charakteristika tohto ženského mena pochádzajúceho z Juhoslávie (ktoré slovenská hudobná diva dlho nosila, kým ho zmenila na medzinárodnejšie Dara) pritom nesie v sebe viacero pozitívnych vlastnosti.

Dariny sú vraj usilovné, vytrvalé a prekonajú všetky prekážky, ktoré sa im v živote postavia do cesty. Sú tiež šarmantné a komunikatívne a majú vyberaný vkus. To posledné sa práve v stredu popoludní v pražskej metropole určite potvrdilo. My dodatočne Dare gratulujeme. K meninám aj tomu vkusu.

© Autorské práva vyhradené

6 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #trend #čierna #Dara Rolins #decentná

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...