Ukážková rodinka! Švédsky princ s krásnou Sofiou krstili syna, takto im to pristalo

Bezmála päť mesiacov po narodení sa konečne dočkal krstu. Švédska kráľovská rodina v sobotu krstila princa Juliana, jeho mama žiarila a pristalo to aj princeznej Victorii.

15.08.2021 07:45
Sweden Royals Foto: ,
Švédska princezná Sofia s manželom princom Carlom Philipom pózujú po krste najmladšieho syna - princa Juliana. Nechýbali ani jeho starší bratia - princ Gabriel a princ Alexander.
debata (4)

Na slávnostnom krste sa v sobotu zišli všetci členovia monarchie zo severu Európy a opäť platilo, že pozornosť sa sústreďovala predovšetkým na ukážkový manželská párik – princa Carla Philipa a jeho manželku, princeznú Sofiu.

Dvojica je už trojnásobnými rodičmi a po synoch Alexandrovi a Gabrielovi pribudol do ich rodiny v marci tohoto roka práve princ Julian. Roztomilý chlapček so zvedavým pohľadom a blond vláskami bol počas krstu celý čas pokojný a spokojná mama sa prizerala, ako ho krstí hlava švédskej cirkvi.

Švédsky kráľ Carl Gustaf a jeho manželka -...
Švédska princezná Sofia s manželom princom...
+4Švédska princezná Sofia v náručí s princom...

Po oficiálnej časti nasledovalo aj stretnutie s médiámi, na ktorom „ukážková rodinka“ s úsmevom niekoľko minút pózovala médiám. Princ Carl Philip v minulosti aj vďaka svojmu vzhľadu plnil rubriky magazínov a objavoval sa v časopisoch s prívlastkom ako najsexi člen kráľovskej rodiny vôbec. Ani trojnásobné otcovstvo a pár rokov navyše, ktoré mu odvtedy pribudli, nič na tomto statuse nemení. Teda, s výnimkou toho, že už nie je slobodný. Očarujúcu Sofiu, ktorá bola predtým modelkou, si vzal v roku 2015.

Carl Philip je však až štvrtým v poradí v dedičskej línii na švédsky kráľovský trón. Pred ním totiž stojí jeho staršia sestra, korunná princezná Victoria a jej dve ratolesti. Ani ona, s manželom Danielom (ktorý tiež nepochádza zo šľachtickej rodiny) a dvoma deťmi na krste nechýbali. Podobne ako stále úradujúci kráľ a otec oboch spomenutých – švédsky kráľ Carl Gustaf.

Viac z krstu si môžete pozrieť v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #krása #krst #princezná Sofia #princ Carl Philip

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...