Musela som sa zblázniť, ale kývla som na horor: Pôvabná Hall desí v novom filme

Herečka Rebecca Hall je nepochybne veľkým talentom pred kamerami, ale skúša to aj za nimi. V najnovšom filme The Night House sa objavuje v centre hororového príbehu, ktorý rozhodne desí už z traileru.

16.08.2021 00:00
NY Special Screening of "The Night House" Foto: ,
Herečka a režisérka Rebecca Hall na premiére svojho filmu The Night House v New Yorku. V šatách Khaite.
debata

Britská rodáčka si vybrala tému, ktorú vraj doteraz nikdy nerobila. „Asi som sa musela zblázniť. Ale chcela som skúsiť niečo, čo som doteraz nerobila,“ prezradila v relácii Good Morning America. V snímke, ktorú pred pár dňami uviedla v New Yorku, sa do centra pozornosti dostávajú nadprirodzené sily a duchovia. Ako sama prezradila, vraj podobný zážitok už má za sebou.

„Bola som ubytovaná v jednom z hotelov v Massachusets a všetci mi hovorili, že to miesto je prekliate. A izba, ktorú som dostala, bola vraj špeciálnym miestom. Takže som očakávala každú noc, že sa niečo bude diať. Až som sa raz zobudila na zvuky pochodovania a bubnov, okrem toho tam boli trúbky a vtedy som si povedala: ‚Toto je ono, už sa to deje!‘,“ opísala svoj zážitok.

Vzápätí však s humorom dodala, že keď sa pozrela von z okna, zistila, že na ulici sa koná nejaký slávnostný sprievod.

Tridsaťdeväťročná herečka skúsila nedávno šťastie aj ako režisérka a čoskoro by sa vo vybraných kinách mal objaviť jej režijný debut – film Passing, v ktorom si zahrali herečky Tessa Thompson a Ruth Negga.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #réžia #horor #Rebecca Hall

+ Nezabúdajte na hydratáciu, vaše telo ju nevyhnutne potrebuje.
Dôležité rozhodnutia prinesú očakávané zisky....

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...