Mama s dcérou na hollywoodskej premiére: Krásne obe, ktorá žiari viac?

V Hollywoode sú už filmové premiéry na dennom poriadku a v utorok predstavili ďalší film jeho hlavné hviezdy. Najviac žiarila Thandiwe Newton.

18.08.2021 09:37
Los Angeles Premiere of "Reminiscence" Foto: ,
Herečka Thandiwe Newton (vpravo) objíma svoju dcéru Nico Parkerovú.
debata

Britská herečka, ktorá si pred časom zmenila pracovné meno Thandie na svoje pôvodné Thandiwe, dorazila na premiéru v spoločnosti dcéry Nico Parkerovej. Obe dámy od prvého momentu zaujali fotografov a tiež patrili medzi najlepšie oblečené celebrity večera.

Newtonovej sa to podarilo vďaka minikreácii z dielne Atelier Versace, zlatisto-žltým šatám so strapcami a bohatými výšivkami. Jej dcéra potom vedľa nej pôsobila priam kontrastne vďaka vzorovanej belasej kreácii.

Herečka Thandiwe Newton (vpravo) objíma svoju...
Scenáristka a režisérka Lisa Joy (vľavo) pózuje...
+2Herec Daniel Wu na premiére snímky Reminiscence.

Na premiére nechýbali ani ďalší členovia hereckého osadenstva ako Angela Sarafayan či Luke Hemsworth alebo Daniel Wu. Diváci si ich môžu pamätať zo seriálového hitu Westworld.

Hercom, ktorý však neprišiel na premiéru vlastnej novinky, bol Hugh Jackman, hlavná hviezda filmu Reminiscence. Jackman žije v Austrálii a jeho cesta do USA by znamenala niekoľko týždňov trávenia v karanténe, či už pri ceste do USA, alebo pri návrate späť domov. Aj preto sa rozhodol zotrvať u protinožcov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #dcéra #Thandiwe Newton

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....