Na plátne dokonalá Aretha, v uliciach sexy siréna v žltom! Jennifer Hudson boduje

O herečke a speváčke Jennifer Hudsonovej sa už špekuluje v súvislosti s oscarovými nomináciami. Dôvodom má byť jej výkon vo filme Respect, v ktorom stvárnila legendárnu Arethu Franklinovú.

19.08.2021 00:00
Jennifer Hudson Portrait Session Foto: ,
Speváčka a herečka Jennifer Hudson promuje film Respect.
debata

Americká umelkyňa, ktorá podľa kritikov bravúrne herecky, ale aj hlasovo stvárnila Franklinovú, má momentálne plné ruky práce s propagovaním novej snímky. Naposledy sa objavila napríklad v štúdiu moderátora Setha Meyera.

Bez fotografov sa to nezaobišlo. Hudsonovú sledovali pri príchode aj odchode zo štúdií, pričom nebolo možné prehliadnuť, ako pôvabne a sexy 39-ročná hviezda vyzerá. S kučeravou hrivou, odetá do žiarivých žltých šiat Versace zvýrazňujúcich krivky – Hudson skrátka prípravu na televízne interview v Late Night Show with Seth Meyer nepodcenila.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Speváčka, ktorá už doma má jedného Oscara za výkon v muzikáli Dreamgirls, sa s Franklinovou aj osobne priatelila. Dvojica údajne volala spolu niekoľko dní predtým, ako Franklin naposledy vydýchla, pričom práve ona si želala, že ak raz natočia jej biografiu, musí ju hrať Jennifer Hudson.

Tvorcovia toto želanie „splnili“. Okrem snímky Respect však vznikol pred pár mesiacmi aj iný projekt o Franklinovej, televízna miniséria, v ktorej hlavnú rolu získala americká herečka Cynthia Erivo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Hudson #Versace #Aretha Franklin #sexy krivky #Respect

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...