Dyková dlho nevyzerala lepšie! Večierok si užila s manželom aj s Čekovským

O herecké príležitosti určite nemá núdzu. Ďalšiu dostala aj vo filme Večírek, ktorý uviedli tvorcovia v Prahe pred pár dňami. A herečka Tatiana Dyková na nej doslova žiarila.

19.08.2021 00:00
627202456 Foto:
Herečka Tatiana Dyková na premiére filmu Večírek v CineStar Anděl.
debata

Sympatická česká herečka, ktorá má doma niekoľko ocenení za svoju tvorbu, dorazila do jedného z pražských multiplexov na slávnostné premietanie. Obliekla si romantické biele midišaty s nadýchanými rukávmi a k nim vzala na nohy výrazné sandáliky zelenej farby. Táto kombinácia 43-ročnej rodáčke z Prahy mimoriadne pristala a v prevažne mužskej spoločnosti hereckých kolegov a manžela Vojtu Dyka bola naozaj ako magnet pre oči.

V novinke, ktorú režíroval Michal Suchánek, síce stvárnil hlavnú rolu Karel Roden. Na premiéru však narozdiel od väčšiny svojich kolegov nedorazil. Pre mnohých prekvapením mohla byť prítomnosť slovenského muzikanta a porotcu šou Superstar Mariána Čekovského – nebola však náhodná.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Večírek (@vecirek_film)

Čekovský vo filme Večírek dostal hereckú príležitosť a podľa prvých reakcií nadchol aj on divákov v sále humornými replikami a situačnými humorom.

Na pražskej premiére sa objavil tiež herec Jiří Langmajer či napríklad Nela Boudová a, samozrejme, nechýbal ani režisér Michal Suchánek, ktorého si diváci pamätajú ako komika zo skečovej šou Tele Tele.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #pôvab #Marián Čekovský #Tatiana Dyková

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...

+ Naštudujte si svoje možnosti a začnite sa podľa nich správať.
Mali by ste si uvedomiť, čo ste dokázali a nebyť...