Romantika bez dcérky! Pagáčová vyrazila s manželom na Večírek, takto žiarila

Nedávno ospevovala manžela, ako veľmi jej pomáha so starostlivosťou o čerstvo narodené bábätko. Zdá sa však, že sympatická tvár zo Superstar so svojou polovičkou si vedia nájsť čas aj na voľný večer.

23.08.2021 00:00
627203032 Foto:
Herečka a porotkyňa Patricie Pagáčová a jej manžel Tibor Pagáč na premiére filmu Večírek.
debata

Patricie Pagáčová, ktorú aj slovenskí diváci dobre poznajú z projektu Superstar a tí českí ešte lepšie zo seriálu Ulice, sa objavila pred pár dňami na slávnostnej premiére komédie Večírek. Spoločnosť jej robil aj manžel Tibor Pagáč. Dvojica poňala večer v jednom z pražských multiplexov naozaj slávnosti. Pôvabná blondínka si obliekla koktejlové šaty púdrovej ružovej farby, jej manžel zase svetlosivý károvaný oblek, ktorý doplnil trošku odvážne svetlými ponožkami.

„Leto v znamení premiér,“ napísala Pagáčová k vlastným záberom z premiéry, ktoré zverejnila na vlastnom profile na Instagrame. Zdá sa, že aj napriek tomu, že dcérku Bibianu porodila iba pred pár mesiacmi, koncom mája, spokojní rodičia si veľmi rýchlo dokázali zorganizovať rodinný život tak, aby mali čas aj na nejaké tie chvíle bez dcérky.

Patrícia Pagáčová Čítajte viac Keby môj manžel mohol, snáď by aj dojčil, vyhlásila hrdá mama zo Superstar

Dvojici pomáhajú nepochybne najbližší a ako to už Pagáčová uviedla aj v nedávnom rozhovore pre portál iDnes.cz, oporou sú si aj navzájom. "On má chudák smenu najprv v práci a potom má druhú doma. Ale je super, že sme na to dvaja. Dosť mi vo všetkom pomáha,“ uviedla pred pár dňami plavovláska, ktorú už onedlho uvidia diváci v nových epizódach súťažnej speváckej šou Superstar.

V nej sa opäť stretáva osvedčená zostava v zložení Monika Bagárová, Pavol Habera, Leoš Mareš a Marián Čekovský. Práve posledného menovaného prišla blondínka s manželom podporiť aj na spomenutú premiéru filmu Večírek. V ňom totiž východniar Čekovský dostal jednu z hlavných komediálnych úloh. Viac čítajte aj tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #rodina #manžel #Patricie Pagáčová

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...