Bulharka Bakalova opäť bodovala! Dekolt a krátke šaty, zatienila aj oscarovú divu

Asi ani netušila, akého záujmu sa dočká od svetových médií, keď pred viac ako rokom prijala rolu v druhom filme o Boratovi. Bulharská rodáčka, herečka Maria Bakalova už prekročila tieň jeho slávy.

23.08.2021 00:00
maria bakalova Foto: ,
Herečka Maria Bakalova na premiére filmu Annette v Los Angeles.
debata

Dvadsaťpäťročná rodáčka zo Sofie patrí momentálne medzi najžiadanejšie mladé herecké talenty a okrem hereckých ponúk sa jej hrnú aj tie na reklamnú spoluprácu. Bakalovu tiež volajú ako celebritu na mnohé podujatia, ako hosťa, ktorý pritiahne zaručenú pozornosť. To platilo aj v prípade stredajšej premiéry v Los Angeles, ktorá bola venovaná snímke Annette.

Zľava: Devyn McDowell, Marion Cotillard a Simon...
Simon Helberg na premiére filmu  Annette v  Los...
+3Herečka  Maria Bakalova na premiére filmu...

O novinku tak celkom nejde – film v réžii Leosa Caraxa mal svetovú premiéru na filmovom festivale v Benátkach, kde ho osobne uviedli hlavné hviezdy – francúzska herečka Marion Cotillard a jej americký kolega Adam Driver. Na premiére v Los Angeles paradoxne práve Driver chýbal, no francúzska držiteľka Oscara priletela snímku podporiť osobne. A ďalšou európskou posilou bola práve Bakalova.

Kráska dorazila v romanticko-zvodnej kreácii – minišatách s oblým výstrihom a výšivkou farebných vzorov kvetín z čipky na bielom podklade. Pozornosť jej patrila zaručene, v módnej voľbe pôsobila naozaj sexy.

Herečka Maria Bakalova prichádza na premietanie... Foto: SITA/AP, Brynn Anderson
France Cannes 2021 Titane Red Carpet Herečka Maria Bakalova prichádza na premietanie v Cannes v modeli Louis Vuitton.

Za posledné mesiace sa pritom Bulharka, ktorá pôsobí prevažne v Los Angeles a kamaráti sa napríklad aj s Paris Hiltonovou, objavila na spoločenských akciách v kreáciách od najslávnejších návrhárov. Šaty jej na veľké spoločenské udalosti zapožičal napríklad salón Armani Privé, značka Christian Dior či Prada.

Azda najvýraznejšie však Bakalova zaujala vedenie v módnom dome Louis Vuitton – ten s ňou totiž spolupracoval počas celého jej pobytu na festivale v Cannes, kde sa objavila v niekoľkých kreáciách francúzskej značky. A dokonca si ju zvolil za online ambasádorku.

Slušný úspech, čo poviete? A povedzte nám aj to, ako sa vám Maria páčila na premiére. Môžete zahlasovať v našej ankete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #múza #sexy #Maria Bakalova

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...