Lasicová vyrazila do kina na český hit leta! Prišla aj Kucherenko a vysmiata Polnišová

Film Prvok, Šampón, Tečka a Karel, ktorý natočil podľa svojho rovnomenného knižného bestsellera, odpremiéroval v stredu v Bratislave český spisovateľ a po novom aj režisér Patrik Hartl. Nechýbali však ani domáce celebrity, viacerých prítomnosť zaujala aj fotografov.

26.08.2021 14:27
Prvok, Sampon, Tecka, Karel Foto:
Herečka Petra Polnišová s režisérom, scenáristom a autorom knižnej predlohy Patrikom Hartlom.
debata (1)

Filmovú komédiu, ktorá vznikla na základe Hartlovho románu, si prišla pozrieť napríklad Silvia Šuvadová či moderátorka Didiana. Pre niekoho tak trochu prekvapením mohla byť prítomnosť spisovateľky Hany Lasicovej, dcéry nedávno zosnulého herca a humoristu Milana Lasicu. Do kinosály v jednom z bratislavských multiplexov sa usadila aj modelka a influencerka Silvia Kucherenko.

Na premiéru filmu Prvok, Šampón, Tečka a Karel...
Herci Martin Hoffman (vľavo) a Roman Pomajbo na...
+6Herečka Petra Polnišová s režisérom,...

Samozrejme, predstavenie snímky, ktorú v susednom Česku videlo už vyše 400-tisíc divákov, absolvovala aj filmová delegácia – v čele so samotným Hartlom. „Som presvedčený, že film je lepší než kniha. Je o kamarátstve. A tiež o tom, aké ťažké je niekedy nepodvádzať. Nielen svoju ženu alebo najbližšieho priateľa, ale aj sám seba,“ komentoval svoj filmový debut Hartl.

Podľa vlastných slov ho ako knižného autora lákala filmová podoba rozprávania o odvahe urobiť niečo hlúpe: „Čo nám pripomenie, že môžeme bezstarostne žiť, aj keď máme všetci hypotéky a na krku kopec problémov.“

zväčšiť Spisovateľka Hana Lasicová na filmovej premiére. Foto: Lucia Benedikova/BONTONFILM
Prvok, Sampon, Tecka, Karel Spisovateľka Hana Lasicová na filmovej premiére.

V hlavných úlohách sa predstavuje Martin Pechlát ako Prvok, David Švehlík ako Šampón, Hynek Čermák bude Tečka a Karel ponesie tvár Martina Hofmanna. Mužský štvorlístok doplnili herečky Zuzana Norisová, Jana Kolesárová, Kristýna Boková, Petra Polnišová, Soňa Norisová, Daniela Kolářová či Barbora Poláková.

Petra Polnišová so Zuzanou Norisovou si tiež nenechali ujsť príležitosť uviesť do kín novinku, v ktorej sa objavujú a ktorá má ambíciu zaujať aj slovenského diváka. Podľa ich úsmevov na tvári bolo jasné, že prácu na filme si s Patrikom Hartlom a svojimi českými kolegami užili.

Slovenskí diváci sa o tom môžu presvedčiť na vlastné oči v kinách už od štvrtka 26. augusta 2021.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Hana Lasicová #Petra Polnišová #Patrik Hartl #Film Prvok Šampón Tečka a Karel #Silvia Kucherenko

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....