Pamätáte si ju ešte ako Bond-girl? Rok pred 60-kou vyzerá Michelle Yeoh úžasne

Jej kariéra je nesmierne bohatá a tiež kľukatá. Herečka Michelle Yeoh, ktorú určite poznajú aj mnohí slovenskí diváci, sa objavila vo štvrtok na londýnskej filmovej premiére.

27.08.2021 13:21
Britain Shang-Chi and the Legend of the Ten... Foto: ,
Herečka Michelle Yeoh na filmovej premiére Shang-Chi a legenda o desiatich kruhoch.
debata

Malajzijská rodáčka bola jednou z hviezd premiérovaného filmu Shang-Chi a legenda o desiatich kruhoch – prvej marvelovky, v ktorej účinkujú prevažne ázijskí hrdinovia a tiež sa odohráva v Ázii. Yeohovej zverili tvorcovia jednu z dôležitých rol, pričom sa jej zhostila s talentom sebevlastným.

Pri pohľade na túto dámu by len málokto tipoval, že začiatkom mesiaca oslávila 59. narodeniny. Bývalá víťazka súťaže krásy Miss Malajzia (titul získala ako dvadsaťročná) vyzerá neustále veľmi príťažlivo a pôvabne. Na londýnskej premiére si vystačila s decentnou čierno-bielou kombináciou košeľovej blúzky a čipkovanej širšej sukne.

Titulný predstaviteľ Simu Liu.
Herečka Awkwafina.
+4Herečka Fala Chen na filmovej premiére...

Yeohovej filmovú kariéru nepochybne naštartovala rola Bond-girl po boku predchádzajúceho Jamesa Bonda v podaní Pierca Brosnana. Ich spoluprácu na filme Zajtrajšok nikdy neumiera si samotný Brosnan nevedel vynachváliť a dokonca označil svoju kolegyňu za „ženského Jamesa Bonda“. Dôvodom bol určite aj fakt, že Yeoh často mnohé kaskadérske kúsky a akčné či bojové scény zvládala celkom sama.

Po Bondovi nasledovali ďalšie hollywoodske príležitosti. Yeoh sa objavila napríklad vo filmoch Sunshine, Spomienky gejše či Tiger a drak. Naposledy žala úspechy s postavou v romantickej komédii Crazy Rich Asians. V nej si mimochodom zahrala napríklad aj s komičkou Awkwafinou, ktorá tiež stvárňuje jednu z postáv v novom marvelovskom filme Shang-Chi a legenda o desiatich kruhoch.

V titulnej úlohe sa predstavil čínsky herec Simu Liu, ktorý na londýnskej premiére, samozrejme, nechýbal. Viac fotografií si pozrite v galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #Bond-girl #Michelle Yeoh

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....