Čvančarová späť vo Varoch: Róbu od Hanečku vystriedala zverina. A výsledok?

Česká herečka Jitka Čvančarová patrila medzi najvýraznejšie dámy na slávnostnom otvorení karlovarského festivalu, ktoré sa konalo ešte minulý piatok. Do dejiska filmového sviatku sa však vrátila aj v ďalších dňoch.

28.08.2021 00:00
628944618 Foto:
Herečka Jitka Čvančarová sa zúčastnila na talkshow Libora Boučka v Karlových Varoch.
debata (2)

Hviezda mnohých televíznych projektov či naposledy snímky Pomaľované vtáča od Václava Marhoula prilákala talkšou moderátora Libora Boučka, ktorá sa konala v jednom zo stánkov reklamného partnera. Čvančarová tentoraz dorazila vo výrazne decentnejšej podobe, hoci trošku „zveriny“ si neodpustila.

Reč však nie je v tomto prípade o žiadnej provokácii, ale spojení jednoduchých bielych šiat v mididĺžke s kabátom s potlačou zvieracej srsti. Celý look potom česká hviezda doplnila telovými doplnkami v podobe lodičiek v jemnej béžovej a kabelkou v tmavšej pieskovej farbe.

Herečka Martha Issová v kreácii Chatty.
Herečka Hana Vágnerová (vpravo) s kolegyňou...
+8Modelka Daniela Peštová v šatách značky Amen a...

Štyridsaťtriročnej Čvančarovej tento styling svedčal a inšpiruje určite mnohé dámy – jej rovesníčky aj ženy, ktorým príroda nadelila výraznejšie ženské krivky.

Počas spomenutého slávnostného ceremoniálu otvorenia sa však Čvančarová ocitla aj pod paľbou kritiky a dokonca vtipov na sociálnych sieťach, keď si zvolila masívnu róbu zhotovenú z viac ako 25 metrov látky. Model vznikol v ateliéri slovenského dizajnéra Borisa Hanečku a bol tvorený priamo na nositeľku (hodnotenie čítajte tu). Pri vystupovaní z limuzíny, ktorá herečku priviezla na červený koberec, jej muselo pomáhať so sukňou niekoľko pánov.

Ak ste náhodou tento look prehliadli, pozrite si ho v našej galérii vyššie.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #pôvab #Jitka Čvančarová #Karlovy Vary #look

+ Joga a meditácia posilnia nielen telo, ale aj myseľ.
Uznania za tvrdú prácu sú na dosah, vytrvajte v úsilí....

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...