Sexy influencerka a jej filmová mama na premiére: Fíha, veď tá druhá sa vôbec nemení

Popularita filmových remake či voľných pokračovaní starších filmov sa vďaka streamovacím platformám a ich štedrým rozpočtom rozbehla naplno. Do zoznamu sa zaradila aj novinka z Netflixu Taký normálny chlapec.

30.08.2021 08:30
Special Screening of "He's All That" Foto: ,
Herečka Rachael Leigh Cook si zahrala v originálnom filme She´s all that (Také normálne dievča).
debata

Film, ktorý nesie v origináli názov He's all that, je modernou verziou filmového tínedžerského hitu She's all that (Také normálne dievčat). Nakrútili ho v roku 1999 a v tom čase sa stal jedným z úspešných titulov v kinách a hlavným predstaviteľom, herečke Rachel Leigh Cookovej a hercovi Freddiemu Prinzeovi Jr. zvýšil výrazným spôsobom popularitu.

Herečka Addison Rae.
Herečka Annie Jacob na premiére filmu He's All...
+2Herečka Rachael Leigh Cook si zahrala v...

Dnes je tu jeho nová podoba, v ktorej tvorcovia prinášajú príbeh mladej influencerky – podvedenej skutočným priateľom a pristupujúcej na stávku, že z obyčajného nie príliš obľúbeného spolužiaka urobí kráľa plesu. Aby sa, ako sa vraví, kruh uzavrel, hlavnú rolu získala Addison Rae – hviezdička z platforiem TikTok a Instagram, speváčka a tanečnica, pre ktorú ide o herecký debut.

Vo štvrtok minulý týždeň sa v Los Angeles konala slávnostná premiéra, kde miláčik zo sociálnych sietí chýbať nemohol. A kým jej fanúšičky a fanúšikovia jasali pri live-streame z premiéry, staršia generácia si mohla nostalgicky zaspomínať na pôvodnú hrdinku známej romantickej komédie.

zväčšiť Tanner Buchanan a herečka (influencerka)... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Special Screening of "He's All That" Tanner Buchanan a herečka (influencerka) Addison Rae spoločne na premiére filmu He's All That.

Prečo? Nuž, lebo Rachel Leigh Cook sa vo filme vracia v úlohe matky hlavnej hrdinky a, samozrejme, nechýbala ani na štvrtkovej premiére. Dnes 41-ročná tmavovláska sa predviedla v krátkych šatách na jedno rameno s nariasenou sukňou a po boku svojej filmovej dcéry vyzerala skôr ako jej vlastná, len o trošku staršia sestra.

Addison Raeovú, novú senzáciu Ameriky (na Instagrame má 40 miliónov sledovateľov), obliekli štylisti na premiére do archívnych šiat Versace a je jasné, že z nej môže byť aj nový sexsymbol pre mladú generáciu. Dá sa očakávať, že ak sa novej produkcii Netflixu bude dariť, čaká ju nakrúcanie ďalších projektov.

Trailer k filmu Také normálne dievča z roku 1999

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #dcéra #Rachel Leigh Cook #mama #Addison Rae #Taký normálny chlapec

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...