Splnili si sen! Majtánová s priateľom sa opäť mohli vziať v kostole, takáto bola nevesta

Zdá sa, že posledný augustový víkend mal naozaj svadobný náboj. Aj šoubiznisový. Okrem sobáša Václava Miku v rovnaký deň posvätila svoj dlhoročný vzťah pred oltárom aj moderátorka Karin Majtánová.

29.08.2021 18:35
629244782 Foto:
Moderátorka Karin Majtánova a jej manžel Peter Kremnický po svadobnom obrade vo Veľkom evanjelickom kostole v Bratislave.
debata (10)

Štyridsaťsedemročná moderátorka a bývalá víťazka súťaže krásy Majtánová povedala áno partnerovi Petrovi Kremnickému, ktorý sa po jej boku objavuje už dlhé roky. Dvojici síce nestálo nič v ceste v klasickom úradnom sobáši už pred pár rokmi, ale zdá sa, že partneri si vysnívali spoločnú svadbu v kostole. Bolo však nutné vyriešiť anulovanie predchádzajúceho manželstva (v prípade ženícha Petra). Po tom, ako sa to podarilo, mohla si sympatická moderátorka a jej partner konečne povedať áno podľa vytúženého sna.

Aj tvár z relácie Dámsky klub má však už jedno manželstvo za sebou. V roku 2005 sa vydávala za Juraja Jančicha. Dvojica sa rozviedla v roku 2011. Krátko po tom sa začala brunetka, ktorá už v tom čase bola mamou dcéry Karin a syna Samuela, objavovať v spoločnosti Kremnické ho. Ich vzťah zostal pevný aj po bezmála dekáde.

zväčšiť Medzi gratulantmi ku svadbe Karin Majtánovej... Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
629244962 Medzi gratulantmi ku svadbe Karin Majtánovej nechýbala ani jej kolegyňa Soňa Müllerová (vľavo) a bývalá moderátorka Andrea Vadkerti.

Jeho spečatenie svadobným obradom sa teda javilo ako logické. Sobáš sa konal vo Veľkom evanjelickom kostole v Bratislave a Karin naň dorazila ako správna nevesta v bielych šatách. Bohaté zdobenie, čipka, dekoratívne lemy na rukávoch a vo vlasoch jemná čelenka – mnoho prítomných s nadšením ospevovalo výzor nevesty.

Medzi hosťami nechýbali známe tváre ako napríklad speváčka Marcela Laiferová, Karinina kolegyňa Soňa Müllerová, vdova po Ladislavovi Chudíkovi Alena Chudíková či návrhárka Rebecca Justh. Prekvapením pre niektorých bola prítomnosť inej známej moderátorskej tváre, dnes už ex-moderátorky Andrey Vadkertiovej, ktorá sa venuje koučingu a mentoringu.

629052529 Čítajte viac Bývalý šéf RTVS Mika opäť v chomúte. O 25 rokov mladšia nevesta Kristína žiarila

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #manželstvo #svadba #Soňa Müllerová #Karin Majtánová #Andrea Vadkerti

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...