Monica Lewinsky zmenená na nepoznanie! Vedľa nej herečka, ktorá ju stvárňuje v seriálovej novinke! Podobajú sa?

V Hollywoode sa konala premiéra očakávanej novinky Impeachment: American Crime Story, dej sa točí okolo známej aféry praktikantky Lewinsky v Bielom dome.

03.09.2021 00:00
pjimage  1 Foto:
Vľavo: Monica Lewinsky a vedľa nej herečka Beanie Feldstein, ktorá ju v seriáli Impeachment: American Crime Story stvárnila.
debata (7)

V roku 2019 sa do sveta dostala informácia, že bývalá stážistka v Bielom dome Monica Lewinsky (48) bude jednou z producentiek pripravovaného televízneho seriálu, ktorý sa bude zaoberať jej škandalóznou aférou s bývalým americkým prezidentom Billom Clintonom.

Video
Zdroj: Backgrid USA / Profimedia

Seriál s názvom Impeachment, ktorý je súčasťou projektu American Crime Story, je už na svete, hoci si na svoju premiéru musel pre pandémiu počkať o čosi dlhšie. Nielen jeho producentka, Monica Lewinsky, ale aj mnoho známych tvárí si nenechalo ujsť jeho uvedenie, ktoré sa konalo v Hollywoode.

zväčšiť Monica Lewinsky ako producentka seriálu... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
LA Premiere of "Impeachment: American Crime Story" Monica Lewinsky ako producentka seriálu Impeachment: American Crime Story na jeho premiére v Hollywoode.

Na premiére sa ukázala aj 28-ročná herečka Beanie Feldstein, ktorá Monicu Lewinsky stvárnila pred kamerami. Ďalšie úlohy si zahrali – Sarah Paulson hrá Lindu Trippovú – štátnu zamestnankyňu, ktorá tajne nahrala Lewinskej súkromné telefonáty o jej vzťahu s prezidentom. Annaleigh Ashford stvárnila Paulu Jonesovú, ktorá zažalovala Clintona za sexuálne obťažovanie. Obe sa ukázali aj na premiére. Nechýbal ani britský herec Clive Owen (56), ktorý hrá prezidenta Clintona.

zväčšiť Clive Owen, hrá Billa Clintona, na premiére... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
LA Premiere of "Impeachment: American Crime Story" Clive Owen, hrá Billa Clintona, na premiére seriálu Impeachment: American Crime Story v Hollywoode.

Seriál je založený na bestselleri „A vast conspiracy: the real story of the sex scandal that nearly brought down a President“ od Jeffreyho Toobina z roku 1999. Televízna stanica FX zakúpila práva na spracovanie knihy v roku 2017, ale nechcela sa pustiť do výroby seriálu bez účasti Lewinskej.

Cobie Smulders na premiére seriálu...
Annaleigh Ashford na premiére seriálu...
+4Monica Lewinsky ako producestka seriálu...

Monica Lewinsky bola 22-ročná praktikantka v Bielom dome, keď mala s vtedy 49-ročným Clintonom počas jeho prezidentského obdobia ľúbostný románik v rokoch 1995–97. Následkom škandálu bola Lewinsky vystavená intenzívnemu nátlaku americkej verejnosti a neskôr sa priznala, že ju to psychicky hlboko poznačilo. Lewinsky uviedla, že s ponukou zúčastniť sa na príprave seriálu spočiatku váhala a bola z nej vystrašená, ale neskôr sa stala vďačnou za posun, ktorý spoločnosť vo vnímaní tejto pikantnej udalosti odvtedy spravila.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #Monica Lewinsky

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...