Z nádhernej Saldany nespustíte oči! Hollywoodske kolegyne sa na ňu v Benátkach 'nechytali'

Štvrtkový večer festivalu v Benátkach patril hneď niekoľkým premiéram s účasťou slávnych hviezd - hollywoodskych aj európskych.

03.09.2021 11:00
Italy Venice Film Festival 2021 The Hand of God... Foto: ,
Zoe Saldana na premiére filmu 'The Hand of God' v Benátkach v šatách Dolce & Gabbana.
debata (8)

Zoe Saldana ozdobila červený koberec po boku Molly Simsovej, keď sa ukázali na premiére novinky s názvom „The Hand of God“. 43-ročná Saldana si obliekla sexi model s vysokým rozparkom na bočnej strane z dielne Dolce & Gabbana, ktorý bol bohato posiaty flitrami. K šatám zvolila jemné čierne sandáliky na vysokom podpätku a diamantové náušnice v tvare kvetov.

zväčšiť Molly Sims  na premiére filmu 'The Hand of... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Italy Venice Film Festival 2021 The Hand of God Red Carpet Molly Sims na premiére filmu 'The Hand of God' v Benátkach v šatách od Pamelly Roland.

Na odtieň červenej, i keď z celkom iného súdka, stavila americká modelka a herečka Molly Sims, ktorá prišla v róbe z dielne Pamelly Roland. Nežná blondínka k šatám v odtieni lososovej zvolila výrazné večerné líčenie, ktorému dominoval sýty rúž na perách.

zväčšiť Kirsten Dunst na premiére filmu  'The... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Italy Venice Film Festival 2021 The Power Of The Dog Red Carpet Kirsten Dunst na premiére filmu 'The Power Of The Dog' v Benátkach v róbe Armani Privé.

Štvrtkový večer patril aj ďalšej Američanke, blondínke Kirsten Dunst. Tá prišla v sprievode s hereckým kolegom Benedictom Cumberbatchom na premiéru snímky „The Power Of The Dog“ zahalená v čiernom, zvolila róbu z dielne Armani Privé s hlbokým výstrihom.

Luisa Ranieri  na premiére filmu 'The Hand of...
Zoe Saldana  na premiére filmu 'The Hand of...
+6Molly Sims  na premiére filmu 'The Hand of God'...

V Benátkach sa predviedla aj talianska herečka a moderátorka Luisa Ranieri. 47-ročná tmavovláska predviedla zvodnú čiernu róbu, ktorá ponúkla štedrý pohľad na jej sexi dekolt. Šaty zdobil aj výrazný rozparok, ten zasa upriamil pozornosť na štíhle nohy krásnej Talianky.

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Zoe Saldana #MFF Benátky

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Súťažný duch vás posunie ďalej, než ste si mysleli.
Finančná nezávislosť je na dosah, pokračujte v úsilí....