Niečo na tých Taliankach je! Benátky im ležia pri nohách, takmer 50-ročná Luisa Ranieri ako dôkaz

Práve talianske hviezdy dokážu v Benátkach na seba prilákať pozornosť objektívov a zatieniť aj slávnejšie kolegyne z Hollywoodu.

05.09.2021 10:30
Italy Venice Film Festival 2021 The Hand of God... Foto: ,
Luisa Ranieri na premiére filmu 'The Hand of God' v Benátkach.
debata

Počas otváracieho večera takto zažiarila 40-ročná modelka Mariacarla Boscono, ktorá v šatách Jean Paul Gaultier predviedla priam dychberúce nohy.

zväčšiť Modelka Mariacarla Boscono počas úvodného... Foto: ETTORE FERRARI / EPA / Profimedia
Mariacarla Boscono Modelka Mariacarla Boscono počas úvodného večera festivalu v Benátkach v šatách Jean Paul Gaultier.

A navyše, vďaka rafinovanému, no zároveň trocha problematickému strihu, odhalila aj čosi viac, keďže šaty jej pred objektívmi spôsobili menší problém a modelke sa do nich zaplietla noha. Nič sa nedialo, krásna, 40-ročná Mariacarla Boscono si róbu upravila a fotografi boli nadšení, keďže sa im podarili naozaj zaujímavé snímky.

Mariacarla Boscono Čítajte viac Menšia 'nehoda' odhalila najdokonalejšie nohy večera v Benátkach! Patria 40-ročnej modelke

O deň neskôr na červenom koberci počas premiéry snímky ‚The Hand of God‘ žiarila talianska herečka a moderátorka Luisa Ranieri. 47-ročná tmavovláska predviedla zvodnú čiernu róbu Versace, ktorá ponúkla štedrý pohľad na jej sexi dekolt. Šaty zdobil aj výrazný rozparok, ten zasa upriamil pozornosť na štíhle nohy krásnej Talianky.

Luisa Ranieri na stretnutí s novinármi v...
Luisa Ranieri  na premiére filmu 'The Hand of...
+2Luisa Ranieri  na premiére filmu 'The Hand of...

A hoci sa jej pred objektívmi „nepodarilo“ menšie zaváhanie ako v prípade Boscono, jej vyžarovanie a zvodná krása prehovorili jasnou rečou!

Luisa Ranieri sa ukázala v Benátkach aj mimo červeného koberca, na podujatie s novinármi v poobedných hodinách si obliekla žiarivú kombináciu ružových odtieňov, ktoré dokonale podčiarkli jej taliansky pôvab.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #MFF Benátky

+ Zabudnite na stres a strach, pokúste sa to prekonať.
Budete robiť podvody, nečudujte sa keď to niekto urobí...

+ Pravidelný pohyb je kľúčom k dobrému zdraviu a šťastiu.
Nečakaný príjem prinesie úľavu vašim financiám....