Najočakávanejší film Benátok? Kristen Stewart má premiéru ako Diana za sebou, takto sa predviedla

Piatok sa vo festivalových Benátkach niesol v znamení očakávanej premiéry filmu Spencer, ktorý zachytáva špeciálne obdobie v živote princeznej Diany.

04.09.2021 12:00
Italy Venice Film Festival 2021 Spencer Red Carpet Foto: ,
Kristen Stewart v modeli Chanel počas premiéry filmu Spencer v Benátkach.
debata (1)

Už po novinárskej projekcii, ako uvádza The Daily Mail, sa hovorilo o tom, že predstaviteľka Diany, americká herečka Kristen Stewart, bude žeravou kandidátkou na zisk Oscara.

zväčšiť Kristen Stewart v modeli Chanel počas... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Italy Venice Film Festival 2021 Spencer Photo Call Kristen Stewart v modeli Chanel počas stretnutia s fotografmi v Benátkach.

Kristen Stewart sa v piatok ukázala na červenom koberci v modeli značky Chanel, rovnakú značku zvolila aj na stretnutie s fotografmi. Slávnostná premiéra sa pre 31-ročnú blondínku niesla v znamení mentolovo zelenej saténovej tuniky, ktorá bola pripomienkou na kúsok, ktorý mala pred desaťročiami oblečený práve zosnulá princezná, mama princov Harryho a Williama.

Kristen Stewart v modeli Chanel počas...
Kristen Stewart v modeli Chanel počas...
+3Kristen Stewart v modeli Chanel počas premiéry...

Stelesniť lady Dianu, manželku následníka trónu, ktorá si svojou bezprostrednosťou získala náklonnosť miliónov ľudí po celom svete, je pre každú herečku výzva, filmový portrét ale môže skončiť aj úplným fiaskom. Prepadákom sa stal napríklad film Diana z roku 2013, kde princeznú stvárnila Naomi Watts. Ovácie, naopak, žne seriál Koruna, kde mladú Dianu hrala Emma Corrin.

Stewart, známa ako predstaviteľka Belly z filmovej série Twilight sága, bola podľa kritikov pre obsadenie Diany prekvapivou voľbou, ktorá ale nakoniec čilskému režisérovi Pablovi Larraínovi vyšla.

zväčšiť Kristen Stewart v modeli Chanel počas premiéry... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Italy Venice Film Festival 2021 Spencer Red Carpet Kristen Stewart v modeli Chanel počas premiéry filmu Spencer v Benátkach.

Recenzent britského denníka The Daily Mail jej výkon ocenil ako „oslnivý“ a tiež ďalší kvitovali, že herečka presvedčivo zvládla prízvuk britskej angličtiny vyšších vrstiev aj psychologický ponor do svojej postavy. Pomohlo jej v tom podľa nich aj to, že sama Stewart má bohaté skúsenosti s prenasledovaním paparazzov a životom pod drobnohľadom médií.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kristen Stewart #Spencer

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...