Priehľadná róba, podprsenka nikde! Kate Hudson ako najodvážnejšia hviezda Benátok

Americká herečka Kate Hudson sa v nedeľu večer prešla po červenom koberci festivalu v Benátkach, kde mal premiéru jej nový film s názvom Mona Lisa And The Blood Moon.

06.09.2021 12:30
Italy Venice Film Festival 2021 Mona Lisa And... Foto: ,
Kate Hudson na premiére filmu 'Mona Lisa And The Blood Moon' v Benátkach.
debata (2)

A aby nezostala nepovšimnutá v zástupe hviezd, ktoré sú tento rok hosťami festivalu, zvolila naozaj nápadnú róbu. Išlo o červené šaty z dielne Valentino tvorené priehľadnou látkou. Strih šiat tak neposkytol veľa priestoru pre fantáziu, keďže herečka prišla pred objektívy bez podprsenky. Predsa len, šaty boli navrhnuté rafinovane, takže predsa len zostalo čo-to schované pod červenou látkou.

zväčšiť Kate Hudson v šatách Valentino na premiére... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Italy Venice Film Festival 2021 Mona Lisa And The Blood Moon Red Carpet Kate Hudson v šatách Valentino na premiére filmu 'Mona Lisa And The Blood Moon' v Benátkach.

Blond vlasy jej vo vlnách padali rozpustené na plecia a jej peknú tvár pokrýval večerný mejkap. Na červenom koberci ju sprevádzali aj kolegovia z filmu – Craig Robinson a Ed Skrein, nechýbala režisérka snímky Ana Lily Amirpour. Bola to však práve 42-ročná Hudson, ktorá bola najväčšou hviezdou premiéry.

Režisérka Ana Lily Amirpour na premiére filmu...
Ed Skrein na premiére filmu  'Mona Lisa And The...
+2Kate Hudson na premiére filmu  'Mona Lisa And...

Tohtoročné Benátky sú priam zaplavené hviezdami, počas víkendu sa na premiére novinky ‚Official Competition‘ objavila dvojica – Penelope Cruz a Antonio Banderas, ale nechýbajú ani mnohé slávne modelky ako Adriana Lima, Barbara Palvin či Sara Sampaio.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Hudson #MFF Benátky

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...