Na Peštovú či na Haberu? Syn slávneho páru si zapózoval po boku krásnej mamy, na koho sa podobá viac?

Česká modelka Daniela Peštová a jej partner, Pavol Habera, boli v poslednom období varení-pečení na červených kobercoch.

08.09.2021 12:00
zpevak-pavol-habera-s-manzelkou-danielou-pestovou Foto:
Spevák Pavol Habera a jeho partnerka - topmodelka Daniela Peštová vo Varoch.
debata (9)

Spoločne zavítali na filmový festival vo Varoch, kde patrili medzi najfotografova­nejšie páry. Slávna 50-nička bola bezpochyby jednou z najkrajších dám prestížneho filmového podujatia, poľahky tak na seba strhla pozornosť prítomných fotografov.

zväčšiť Česká modelka Daniela Peštová so synom Paulom... Foto: Pravda, Profimedia
peštová Česká modelka Daniela Peštová so synom Paulom Henrym.

Následne sa pred objektívmi usmievala opäť, ako hosť finálového kola modelingovej súťaže Elite Model Look 2021, na ktorej ju sprevádzal jej syn Yannick. Urastený mladík, ktorého otcom je Peštovej exmanžel Tomasso Buti, sa pred objektívmi cítil ako ryba vo vode, po boku slávnej mamy sa rozhodne nestratil.

peštová Čítajte viac Festival vo Varoch sa začal! Čvančarová, Peštová a Issová sa prešli po červenom koberci, čerešničkou bol Caine

Na aktuálnom podujatí, módnej šou Zdeňka Marka v rámci akcie Mercedes-Benz Prague Fashion Week, mala Peštová po boku mladšieho syna, Paula Henryho (13). Jeho otcom je Peštovej partner, spevák Paľo Habera (59). Dvojica má okrem syna aj dcéru Ellu.

zväčšiť Topmodelka Daniela Peštová a jej najstarší syn... Foto: Markéta Hanzlíková / Česká editoriální fotografie / Profimedia
629562813 Topmodelka Daniela Peštová a jej najstarší syn Yannick Buti.

Paul Henry si podobne ako jeho starší brat po boku mamy ochotne zapózoval aj pred objektívmi fotografov. Čo poviete, podobá sa viac na mamu či na otca? Hlasujte!

© Autorské práva vyhradené

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Daniela Peštová

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....