Priznáva všetko - vrásky aj šediny! Šesťdesiatničke Jamie Lee Curtisovej ležia Benátky pri nohách

62-ročná hollywoodska hviezda Jamie Lee Curtis priviezla do festivalových Benátok najnovší diel halloweenskej série s názvom Halloween zabíja.

10.09.2021 00:00
Italy Venice Film Festival 2021 Halloween Kills... Foto: ,
Jamie Lee Curtis si v Benátkach prevzala Zlatého leva za celoživotné dielo a uviedla film Halloween zabíja.
debata

Okrem premiéry si však vychutnala aj momenty na pódiu, kedy získala Zlatého leva za celoživotné dielo počas 78. ročníka festivalu.

Práve hororová séria Halloween preslávila dcéru Janet Leighovej a Tonyho Curtisa azda najviac. Prvýkrát sa v nej objavila v roku 1998 ako mladá tínedžerka, neskôr od hororového žánru odbočila a vybudovala si status vyhľadávanej komediálnej hviezdy. Tento talent potvrdili napríklad bláznivé komédie ako Ryba menom Wanda, ale tiež veľkorozpočtový akčák Pravdivé lži, v ktorom sa objavila po boku Arnolda Schwarzeneggera.

zväčšiť Jamie Lee Curtis si v Benátkach prevzala... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Italy Venice Film Festival 2021 Halloween Kills Red Carpet Jamie Lee Curtis si v Benátkach prevzala Zlatého leva za celoživotné dielo a uviedla film Halloween zabíja - šaty Dolce & Gabbana.

Na premiére snímky Halloween zabíja sa ukázala v červenej róbe Dolce & Gabbana, ktorá obopínala jej štíhle telo. Sympatická 60-nička sa nezľakla ani výrazného výstrihu, ktorý zdobil jej červenú róbu osvieženú tigrovaným vzorom.

Jamie Lee Curtis  v Benátkach počas stretnutia...
Jamie Lee Curtis si v Benátkach prevzala...
+2Jamie Lee Curtis si v Benátkach prevzala...

Curtis sa roky pridŕža prirodzenosti a svoju tvár ani pod vplyvom hollywoodskeho tlaku nepremenila na nemennú voskovú masku. Vlasy si necháva šedivé a krátky zostrih je pre ňu charakteristický roky. Je dôkazom toho, že aj v Hollywoode sa dá „prežiť“ bez všemocnej snahy o večnú mladosť. V roku 2021 nakrútila štyri filmy, v roku 2022 by sa mal do kín dostať posledný zo série Halloween – Halloween Ends.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jamie Lee Curtis

+ Nevyhovárajte sa, nemôžete riešiť problémy za druhých ľudí.
Pripomeňte si, že všetko stojí peniaze, avšak vy ich...

+ Odhaľte svoj skrytý talent v športe, ktorý ste ešte neskúsili.
Chýba vám sebavedomie, a to vám bráni robiť veci,...