Affleck priniesol do Benátok nový film aj Lopezovú! Ich bozky na premiére zatienili všetkých

Po pár dňoch pauzy od hollywoodskych hviezd piatkový program k záveru sa blížiaceho festivalu v Benátkach opäť poriadne "zhollywoodol". Vďaka za to patrí jednému z najznámejších kamarátskych a kolegiálnych párov vo filmovej brandži.

10.09.2021 21:39
Italy Venice Film Festival 2021 The Last Duel... Foto: ,
Jennifer Lopez a Ben Affleck vyzerali na benátskej filmovej premiére naozaj zamilovane.
debata (1)

Reč je o Mattovi Damonovi a Benovi Affleckovi, dlhoročných kamarátoch a tiež držiteľoch Oscara, ktorého získali spoločne za scenár k filmu Dobrý Will Hunting pred viac ako dvoma dekádami. Tentoraz do Benátok priniesli spoločne novinku, pod ktorou je podpísaný známy americký režisér Ridley Scott. Reč je o filme The Last Duel.

Historická snímka sa dočkala svojej veľkolepej benátskej premiére, ale prítomnosť dvojice svetových hviezd pritiahla azda ešte viac pozornosť šoubiznisových médií a bulváru. Vďaka za to patrí nepochybne aj Jennifer Lopezovej, aktuálnej partnerke Afflecka, ktorá do Talianska pricestovala spoločne s ním.

Jennifer Lopez a Ben Affleck vyzerali na...
Herečka Jodie Comer na slávnostnej premiére...
+19Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana...

Na samotnom predstavení filmu The Last Duel, ktoré sa konalo v piatok popoludní, však Lopez chýbala. Namiesto nej sa po boku pánov usmievala talentovaná herečka Jodie Comer, ktorú diváci poznajú najmä zo seriálového hitu Na muške. Comer v kreácii Louis Vuitton pózovala fotografom a užívala si festivalovú atmosféru spoločne s pánskymi kolegami. V jednom momente si spoločne všetci traja zapózovali aj na lodnom taxíku, ktorý premáva známym mestom na vode z priestorov luxusného hotela do festivalových lokácií.

zväčšiť Sprava: Matt Damon, Jodie Comer a Ben Affleck... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Italy Venice Film Festival 2021 The Last Duel Arrival Sprava: Matt Damon, Jodie Comer a Ben Affleck prichádzajú na prezentáciu filmu The Last Duel v Benátkach.

Speváčku a herečku Jennifer Lopezovú však napokon predsa len médiá zahliadli. S Affleckom ruka v ruke kráčala romantickým mestom len pár hodín po premiére a očakávalo sa tiež, či sa dvojica následne objaví na večernej premiére filmu priamo na červenom koberci. A dočkali sa!

Išlo tak o vôbec prvý spoločenský event, kde tak staronová dvojica urobila. Lopez v bielych šatách s hlbokým výstrihom vyzerala po boku svojho o tri roky mladšieho partnera úchvatne. Affleckovi zase nemizol šťastný úsmev z pier.

zväčšiť Jennifer Lopez a Ben Affleck vyzerali na... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Italy Venice Film Festival 2021 The Last Duel Red Carpet Jennifer Lopez a Ben Affleck vyzerali na benátskej filmovej premiére naozaj zamilovane.

Ktohovie, čo si o celej „scéne“ mysleli samotní zástupcovia filmu, keďže zamilovaná dvojica čiastočne zatienila samotnú snímku. Ale na druhej strane, takúto reklamu si azda Ridley Scott ani nedokázal predstaviť.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Benátky #Jennifer Lopez #Matt Damon #Ben Affleck #Jodie Comer

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...