Čože je to päťdesiatka! Pre Gainsbourgovú žiaden problém, aha, aké mini nosí...

V júli oslávila okrúhle päťdesiate narodeniny. To však pre speváčku a herečku Charlotte Gainsbourgovú zjavne nie je prekážkou predviesť svoje nohy v poriadne odvážnej mini-kreácii.

11.09.2021 00:00
Italy Venice Film Festival Les Choses Humaines... Foto: ,
Herečka Charlotte Gainsbourg a jej životný partner Yvan Attal.
debata (1)

Francúzska hviezda tak urobila na filmovom festivale v Benátkach a nie raz, ale hneď dvakrát. Do dejiska filmového sviatku totiž zavítala hneď s dvoma projektmi. Pri druhom spomenutom, snímke Les choses humaines, sa objavila dcéra slávneho speváka Serga Gainsbourga a nememej známej Jane Birkinovej na červenom koberci v trblietavých minišatách.

Model pochádzal z dielne značky Saint Laurent, ktorej kreatívny tvorca Anthony Vacarello je herečkiným dobrým priateľom a oblieka ju takmer na všetky možné akcie a podujatia. Päťdesiatnička so štíhlymi krivkami a dlhými nohami mu to opláca dobrou reklamou. Asi málokto pochybuje o tom, že v jednotlivých kúskoch nevyzerá dobre. Nenútený šarm a sexepíl hviezdy hitu Nymfomaniačka od Larsa von Triera bol prítomný aj na benátskom filmovom podujatí.

zväčšiť Herečka a speváčka Charlotte Gainsbourg na... Foto: SITA/AP, Gianmattia D’Alberto
Italy Venice Film Festival Les Choses Humaines Red Carpet Herečka a speváčka Charlotte Gainsbourg na premiére novinky ‘Les choses humaines’ (Human Things) v kreácii Saint Laurent.

Gainsbourgovú pritom na druhej premiére sprevádzal jej životný partner Yval Attal a to bol možno aj dôvod, prečo si červený koberec užívala v dobrej nálade a s úsmevom.

Filmový festival v Benátkach sa koná aj napriek rastúcim číslam v rámci infikovania novými prípadmi koronavírusu. V sobotu 11. septembra vyhlásia zástupcovia poroty víťazov v jednotlivých kategóriách a držiteľa hlavnej ceny festivalu – Zlatého leva.

Jennifer Lopez a Ben Affleck vyzerali na...
Herečka Jodie Comer na slávnostnej premiére...
+19Herec Matt Damon a jeho manželka Luciana...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Mini #odvaha #Charlotte Gainsbourg

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Vyvážená strava a pohyb sú základmi vášho dobrého zdravia.
Ukážte čo dokážete, neskrývajte si nápady len pre...