Scherzinger v čele sexi krások na benefičnej večeri: Pozrite sa, čo všetko ukázala...

V súkromí ju najčastejšie človek stretne v nejakom tom elastickom športovom kúsku. Keď však príde na spoločenské akcie, vie sa Nicole Scherzinger skutočne predviesť.

12.09.2021 00:00
Italy Venice Film Festival 2021 amfAR Arrivals Foto: ,
Speváčka Nicole Scherzinger v kreácii Tony Ward Couture.
debata (1)

Na piatkovej charitatívnej večeri amFAR, ktorá sa konala v Benátkach v rámci 78. ročníka filmového festivalu, sa niekdajšia líderka formácie Pussycat Dolls objavila ako jeden z hostí. Nebola sama, po jej boku stál partner Thom Evans. Ale bola to práve 43-ročná rodáčka z Havaja, ktorá pútala maximálnu pozornosť fotografov.

Kreácia z dielne Tony Ward Couture nechala vyniknúť Scherzingerovej zvodné krivky aj bujný dekolt. Bonusom bol potom rozparok odhaľujúci nohu aj prestrihy v oblasti bruška. Tmavovláska jednoducho nenechala nič na náhodu a rozhodla sa v slávnostný večer s charitatívnym zámerom zvádzať!

Speváčka Nicole Scherzinger a jej partner Thom...
Modelka a influencerka Olivia Culpo prišla tiež...
+4Herečka Sarah Gadon stavila na výrazný červený...

Okrem Scherzingerovej sa medzi hosťami objavili ďalšie známe dámy, napríklad členka medzinárodnej poroty a herečka Sarah Gadon či influencerka a bývalá svetová kráľovná krásy Olivia Culpo.

Večera organizácie, ktorá zbiera finančné prostriedky na výskum liečby HIV, bola jednou z posledných spoločenských akcií 78. ročníka festivalu. Ten sa končil v sobotu večer vyhlásením víťazov, medzi ktorými sa tento rok objavilo niekoľko známych mien.

Cenu pre najlepšiu herečku si odnášala napríklad španielska diva Penelope Cruz, ktorej cenu prihral výkon v snímke Parallel Mothers od Pedra Almodóvara. Herečka Maggie Gyllenhaal sa z ceny tešila tiež, nie však hereckej, ale za scenár – zaujal totiž jej počin k filmu Stratená dcéra.

Herečka a scenáristka Maggie Gyllenhaal si...
Evgeniya Shcherbakova pózuje fotografom na 78....
+13Francúzska režisérka Audrey Diwan získala cenu...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Nicole Scherzinger #krivky #amfar #sexy

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...